Söndag.



Jag vet, jag vet, det var ett tag sedan jag skrev, men jag orkar inte, jag vill inte heller, det finns ingenting som är kul typ. Det känns bara meningslöst och skriva blogg, jag skriver ju ändå bara saker som handlar om mej och det ska jag sluta med, tycker inte om att bara prata om mej. Fan, hatar att allt alltid kretsar runt mej.

Träffade Linus, det kändes jobbigt, ibland känns det verkligen som att det inte finns någonting kvar mellan oss och att jag kanske ska slita mej i från honom. Men jag vill inte, jag vill inte att det ska bara dåligt, och jag vill inte vara sur. Tyvärr var jag det nu också.

ändå är det så jobbigt när han åker hem.

Björketorp i går, Känndes bra att jag körde både Adina och Frida, vad gör man inte för sina systrar. Adina spyydde, men det hör ju till i bland. Synd bara att hon inte spydde lite mer så hon hade sluppit vara så bakis idag.

När jag hämtade Adina hemma också så följde Mini med mej.. Det var faktiskt ganska bra. Jag fick veta en och en anna sak som gjorde mej glad. Lovade att inte säga det till någon så det får vara min glädje =D

Nu ska Adina göra blåa slingor i håret på mej. Hoppa satt det blir bra =)

eea.

RSS 2.0