Häftapparat

Hej!
Fy fan, Thomas hade inte tid med mej igår som han sa, vet inte hur många sms han skickade den kvällen och sa att han var lessen, jag tror inte ett skit på det. Jag är alldeles för van. Gick på bio med Adina och Frida istället. AS BRA FILM! Den var verkligen bra. Den ska jag verkligen köpa när den kommer på DVD.
Hade fyra missade samtal och fyra nya sms när bion var slut. HAHA, Tobbe hade både ringt och skrivit till mej, trodde jag fan inte, har inte ens hans nummer =P. Han undrade i alla fall om jag kunde köra hem honom om han inte kom in på krogen, Adina och Frida ville såklart hem, men fan heller, är man i stan en lördag kan man fan inte åka hem tidigt, så jag gick med killarna avenyn upp och A och F gick till bilen. Vi åkte taxi till ett ställe som inte vet vad det heter, fan va tid det tog att komma dit !! Och därifrån skulle jag gå till bilen sen =P Tyckte faktiskt att det var bra att Tobbe inte kom in, jag hade helst inte gått den vägen tillbaka själv, visserligen var den kortare än vad jag trodde, tog högst 3 min att gå. Taxin tog nog mer än fem minuter, det var as kul.
Han babblade la på hela vägen hem och tyckte att jag körde fort, men kan man vägen utantill så gör man. Dumpade A och F hemma och körde hem Tobbe, han ville att jag skulle följa med hem till honom så vi kunde fortsätta supa, tänkte faktiskt följa med honom men det skulle bli så jobbigt att gå upp dagen efter och jag vet att jag inte orkar jobba sedan heller, så jag åkte hem. Han trodde inte att det var så långt som jag hade sagt =P

Ville faktiskt träffa med Linus idag, men när jag fick reda på att han skulle LANa så sket det sej. Datorn är tydligare viktigare i vissa situationer, men men. Det kanske ska vara så? Tror inte ett dugg på honom när han säger att han saknar mej heller... Inte när han skrev det i smset i alla fall.
Ringde för säkerhetsskull och kollade om han ville leka, men han sa ju NEJ så det var bara att fortsätta hemåt, ska gå och lägga mej alldeles snart, tror fan inte att han kommer att ringa heller, han säger säkert i morron att han trodde att jag sov och att han inte ville väcka mej, det brukar vara så. Skit samma ingenting att haka upp sej på (gör jag i alla fall).
Det har i alla fall varit en trevlig dag på jobbet.

eea.

Ytterligare en dag.

Det blev en lyckad dag på jobbet idag. Undrar om jag får det där andra jobbet..

Raeds flickvänn gjorde slut igår så han var lite lessen när han kom till jobbet. Fick pratat med honom lite grann. Thomas börjar gå mej på nerverna, fan va jobbig han var idag. Han skulle verkligen göra någonting med mej idag. JAG ORKAR INTE. Jag som skulle träffa Linus och allt. I alla fall hade jag planerat det. Men det gick ju som det gick. Klockan är 19.08 och jag är fortfarande hemma. Det blir inte av i dag =(
Börjar sakna honom...

Raed berättade att Thomas hade varit på Kattja också... ORKAR INTE. Får komma på en jävligt bra ursäkt till att jag inte kan träffa honom på söndag. Han klänger och håller på, det blir ju fan bara jobbigt.

Ska hämta och köra hem Tobias i morron, hoppas som fan inte att jag försover mej i morron då. Hehe, tio i sex ska jag vara vid shell. Tror du att han är där? Det tror inte jag.

Nu är Karolin här med hela familjen, till en början var det kul, men nu är det bara för mycket. Orkar inte dem heller, Peter kollade på min bil och tyckte att den var bra =) Tycker jag också. Raed tyckte att det var konstigt att jag hade fått den så billigt. KUL! =) Linus tycker inte ens att den är värd för det priset jag betalade.

Åh, bara en timme och 45 minuter kvar innan jag får gå och lägga mej, kanske ska jag gå och duscha så att tiden går lite fortare. Ja, det ska jag. det var en bra idé.

Jag är faktiskt duktig på att spara mina pengar, idag har jag bara gjort av med 19 spänn och i går ingenting !! Bara 7 dagar kvar tills lönen kommer. Vad ska jag göra nu då? Adina springer runt efter alla barnen, jag ORKAR inte, har helt enkelt varit vaken för länge.

Pappa visade mej hur man fixade rosten på bilen idag också. Han tyckte nog att det var kul, för han tog varenda, eller ja, nästan alla rostfläckar på höger sida. Han tycker nog att det är kul att jag är intresserad. Kul att han för en gångs skull är med mej. Det känns emellanåt väldigt konstigt.
Nä, nu får jag sluta, måste passa på att vara lite sosial nu när Karolin är här.




image10


Saknar Linus nu ju.
eea.

Wheels and Wings.

Nu är helgen över :(

Fan, önskar att det varade längre. Kan inte tröttna på det. Även om det var roligade förra året är det någonting jag inte kommer att glömma. Bara att sova i min volvo gjorde saken bättre, tråkigt bara att Jessica är som hon är. varför får vi inte komma in i lägenheten?? Jag förstör ju ingenting.
Söndagen fick jag alldeles för mej själv med Linus. Vi gick fan 8 km !!! Det är inponerande av Linus att han gick med på det. Men det var väl för att han ville träffa sina kompisar, annars hade han inte gjort det.

Han som hjälpte oss med minigolfen tyckte att vi var ett fint par :P
Kommer jag inte glömma.


Synd att jag inte fick vara med fia så mycket som jag hade velat. Det är klart, är Linus med så blir det svårare. Han vill väl inte springa runt så som jag och hon gärna gör. Men det gör ingenting nu.
Jag har skaffat mej en ovänn också, KALLEKUSIN !!

image9


Var med Fanney, Mini och Linus igår, det blir fan inte bättre än vad man gör det till. Man får spela att man är en av dem även om det känns som att jag inte har någonting alls gemensamt med dem. Det är klart, alltid roligare än att vara hemma själv.
Det kändes nästan som att Linus helst hade velat att jag var hemma. Han hade nog velat vara med dem utan mej. Då får han säga det.
Var inne på Volvo och kollade vad en nyckel kostade att göra.. FAN !! 1 200 - 1 500 kr ! En fönsterhissmotor var fan inte billigare, 1 700 kr !!

Nu har jag sökt fyra nya jobb, två i Göteborg och två i Borås. får se vad som händer, än så länge har jag en månad kvar på Lidl. Längtar tills jag får jobba igen. Det känns som en evighet sedan. Även om det bara är fem dagar.

saknar dina armar runt mej
saknar dina händer som sakta smeker min rygg
vill ligga nära och känna dina trygga andetag
vill inte att vi ska tappa varandra i vardagen
vill inte vara ensam fast vi är två
saknar dej

Fy fan, vädret är piss. Kanske att jag hinner dammsuga bilen innan det börjar regna igen. Men då måste jag gå nu. Man kan säga att jag är hemma själv. Det är bara mamma som är hemma egentligen, men hon räknas inte för hon går inte att prata med. Hon står med huvudet i rabatten och rensar ogräs.



IDIOT
eea.

Fan, regn hela tiden.

Hemma.
Hemma.
Hemma.

Jag är verkligen hemma. Fryser om fötterna, borde sätta på mej strumporna som ligger här bredvid. Telefonen ligger också här, Linus har inte ringt än, han kommer inte göra det heller.

Snackade med Fia i en kvart :s, fan jag har inga pengar kvar =P. Vi åker antagligen ner till Varberg på fredag, hon åker med mej. Hade hon inte jobbat på fredag så hade vi åkt på torsdag. Fan va jag längtar tills dess.Det ska bli sol på tisdag så jag hoppas verkligen att det håller i sej hela veckan och verkligen hela helgen. Kan det inte vara tisdag nu föresten.
Då ska jag åka och hämta bilen, äntligen min dröm bil nästan hela mitt liv!!! Volvo v40 SE, 2.0 1998 =D Jag är så glad.
Drömde om den i natt, fan det var så krångligt att hämta den då, det var lixom jätte långt ut i skogen och alla var lixom med och hämtade den. Vi gjorde massa roliga saker på vägen hem sen. TYp att Linus badade i lera och att fia gegga ner sej i gräs, madde var med och zander och hannah. Fan va kul det var. Alla var glada och ingen bråkade med någon.

Ringde till Sandra förut men hon stod i duschen, Jessica är i Varberg, hon hade jag velat leka med idag. Kristel ska jag ringa igen kl 5 för då har hon kommit hem.. Kanske hon vill leka med mej sen =D
Linus har jag också ringt, men som vanligt svarar han inte =P

Nä, nu håller jag på att bli isbit om fötterna så det är dax att sätta på strumporna och krypa ner i värmen under täcket.
eea.

Låt mej gråta.

Helvete vad jag hatar det där stället. HATAR LIDL !!!!!!!!!!!!!


Jag är faktiskt jävligt avundsjuk på Linus just nu. Fan att jag inte har någon att festa med..
Igår tyckte jag att det skulle bli skönt att han åkte dit för då kan jag vara hemma, men när jag kom hem igår så var inte mamma hemma och jag har ingen bil. Sen är det inte en jävul hemma heller och då är det inte kul längre.

Undrar faktiskt lite varför han inte frågar om jag vill följa med ?! Han kanske inte vill... Jag kanske inte ens får följa med... Han kanske inte vill att jag ska vara med... Han kanske vill supa utan mej... Han kanske e trött på att jag är överallt...

Skit samma, jag får vara hemma.

Jag vill verkligen följa med, skiter i vad de ska göra, kan vara med i alla fall, vill vara med, vill veta vad som händer. Det brukar faktiskt vara kul.
Anledningen till att jag VERKLIGEN vill vara med är av den anledningen att jag är ledig i morron, vill passa på att vara glad och ha någonting att göra. MEN FAN HELLER!!!
Jobbet tar kål på mej. VILL INTE VARA DÄR LÄNGRE.

Låt mej gråta... :'(
eea.

Mjau.

Sovit hos Linus i natt, kanske inte det bästa ändå, jag ville men kroppen ville inte, hade så jävla ont i ryggen och nacken när jag vaknade och första gången jag vaknade var naturligtvis kl 5. Kroppen börjar vänja sej =P
Älsklingen skulle laga mat med, fan, han kan ju om han vill =P Fast det visste jag redan.
Undrar om de kom iväg till Vårgårda.. De som skulle åka kl 1. Jag åkte kl 13.40 därifrån och då var de långt från klara.

Jobbade som fan idag, det är inte kul längre. ... Har precis sökt två nya jobb. Jag vill inte vara kvar där efter sommaren, det är skitdålig lön och så är det inte kul heller. Det som är bra med stället är personalen. Bättre arbetskamrater får man leta efter.

Vill så gärna höra hur det går för Linus, men jag vågar inte ringa. Han tycker inte om det, asså att jag ringer när vi redan har träffats samma dag. Så jag får hålla mej till i morron eller något. Han kanske kan ringa ? Nä, det gör han inte, inte en chans. Inte en chans.

Träffade Christina på Lidl idag, Amandas mamma asså, hon var himla glad och kul att prata med.
FAN!! Det var inte så kul att jobba idag ändå, Ingemo var där hela dagen idag och jag fick två utskällningar. Visserligen var det bra att veta... Jag kanske inte är så snäll mot de jävla invandrarna som inte kan SVENSKA!!!!



Plupp:hade ju önskat du slutade upp att ha din mun mot linus och valde mig för att ge mig chansen att visa uppmärksamhet och tacksamhet.

Plupp: men svara på vad jag skrev då

eea: okej.

eea: så..

eea: vad ska jag svara på det ?

Plupp: svara som det är

eea: hur det är ? man kan inte svara så mycket på det.

Plupp: kan du inte ge mig möjligheten? Jag vill gärna lyssna på vad du har att säga

Plupp: även om jag inte vill, så gör jag det ändå

Plupp: bara för du vill

eea: det kändes som att du lyssnade på mej i lördags. men det har du tydligen inte gjort.

Plupp: klart jag lyssnade.

eea: då så

Plupp: men jag vill ändå inte tro på det jag hörde

Plupp: jag vill ha dig aldeles nu

Plupp: och inte i framtiden om jag inte får börja den nu

eea: det har du sagt ett tag

eea: du tror ju inte på vad jag säger till dej ändå

Plupp: varför tror du jag sagt det ett tag?

Plupp: det är för jag vill

Plupp: om du skulle säga dedär 3 orden till mig igen, då skulle jag verkligen tro på dig.

Plupp: om jag skulle säga de till dig, så skulle jag verkligen mena det.

Plupp: det menade jag sist du hörde det, eller kunde läsa på msn. Det var därför jag grät på riktigt.

Plupp: du tror väl inte jag vart ihop så länge utan att tycka mycket om dig?

Plupp: Jag sa en gång att du finns i mitt hjärta, utan att jag säger det.



Tänka sej att han har sagt så en gång i tiden. Den gången fångades jag inte av det han skrev... Jag hade blivit kär på riktigt... I DEJ LINUS !!!

eea.

Hemma själv.

I går natt drömde jag massa drömmar. Tyvärr kommer jag inte ihåg dem längre, men hade jag det hade jag naturligtvis skrivit ner dem nu. Anledningen att jag började med att skriva de var att jag faktiskt har drömt i natt också.

Som vanligt handlar det om Linus. Han struntade i att komma hit idag och åkte till Kalle ikväll lagom tid innan jag slutar jobba. Jag blev inte så ledsen för jag vet att han vill gärna vara med det äcklet. Sjävlklart får han det. Så när jag ringer idag och undrar så blir jag inte förvånad om säger det. Jag är änna förberätt mej genom att drömma.


Satt uppe hela natten igår kändes det som. Linus fick ÄNTLIGEN iväg sin första platsansökan. Jippi !! Så glad bara för det =P

Ibland känns allt sådär jätte jobbigt med att vara tillsammans med honom och så kände jag i går. Jag känner mej så ihålig, han finns där men syns inte. .. ...

När jag ser honom så ledsen kan jag inte göra mer än att hålla om honom och bara trösta.. Visserligen vet jag inte om han blir så tröstad, men jag försöker i alla fall. Det är nästan så att jag själv börjar gråta för när han gråter är han verkligen ledsen. =(


Mamma  har åkt till Sätlia och Frida och pappa vet jag inte vart de åkte, men antagligen till Göteborg. Adina kom iväg till Stockholm igår. Fan va kul ! =)
Så nu är jag hemma själv. Telefonen har redan ringt TVÅ GÅNGER!!! =L Mamma är snart hemma igen och då får fan hon svara, alla samtal har varit till henne än så länge.

----------------------------------

Det var bra att jag åkte när jag gjorde igår, det var precis rätt, det var äntligen den där känslan jag har väntat på, att jag fortfarande trots att jag lämnar honom vill vara kvar. När han säger att vi kan träffas dagen därpå så längtar jag tills vi träffas =D

---------------------------------

Ser jag honom glad, blir jag också jätte glad.
eea.

Lygnevi.

now you're burning like you're hot on the scene.
don't you love to steal a part of my dream?


Vad gjorde jag igår ? =s
...
...
...
JUST DET JA!! Jag jobbade ju ! Sen var jag bara hemma och vilade upp mej inför kvällen. För sen åkte jag till Lygnevi.
Först ringde jag Fia och kollade om jag kunde komma, det kunde jag och hon gjorde mej så glad när jag ringde. Hon är alltid lika glad och det smittar av sej !! Fan va jag älskar henne. Världens bästa kompis verkligen. Varför är jag inte mer med mina vänner ?! Nä, för jag jobbar hela tiden.
Skit samma, jag åkte i alla fall först till Amanda och så fick hon sin present för hon har ju fyllt år. Coctailglas. Tog med mej några cider och förfestade hos Fia med Sara och Fia. Det var kul !

Själva lygnevi har jag inte så mycket minnen av, tyvärr, men det kommer la med tiden. Det jag vet var att jag hade AS KUL!!! Jag hade kul åt ingenting, med ingen.
Trevligt att träffa Karin, stackarn, så kär i någon hon inte får =( det är fan helvete.
Hon tackade mej när jag frågade Timmie om han tyckte om henne, han svarade att han gjorde det. Karin blev glad =D

it's not the chapters he reads
when you're feeling low down.
it's not the touch of his skin
when you kiss him goodnight.
it's not the money he spends
when you want to buy a daydream
and not that miracle smile
that makes the sky bright.
it's not the way his hands behave
when you've turned out the light.

it's the small talk
that makes it all happen.
small talk
that makes you want to fly.

Vet inte när jag var hemma i natt heller, men jag vet att jag kom hem. Åkte bak i bilen med Kallekusin !!!!!!!!!!!! Usch, va äckligt.
Vaknade kl 5 av att det var någonting som lät, naturligtvis var det mobilen, klockan var ju fem och då börjar den låta. Att telefonen aldrig sover... Hittade inte skiten heller. När jag väl fick upp den ur väskan som inte alls var där jag la den så slutade den ! grr.. Hade den i sängen för att stänga av den till nästa gång den började tjuta. Vaknade sedan kl åtta, så jävla törstig och kissinödig. Telefonen hittade jag inte förr än klockan var 12 och då låg den under sängen.

image4

big words... small talk...

Nu är klockan redan tre och jag väntar på Linus, min enda lediga dag på sex dagar. LÄNGTAR TILLS HAN KOMMER...


See ya
eea.

RSS 2.0