Fan, regn hela tiden.

Hemma.
Hemma.
Hemma.

Jag är verkligen hemma. Fryser om fötterna, borde sätta på mej strumporna som ligger här bredvid. Telefonen ligger också här, Linus har inte ringt än, han kommer inte göra det heller.

Snackade med Fia i en kvart :s, fan jag har inga pengar kvar =P. Vi åker antagligen ner till Varberg på fredag, hon åker med mej. Hade hon inte jobbat på fredag så hade vi åkt på torsdag. Fan va jag längtar tills dess.Det ska bli sol på tisdag så jag hoppas verkligen att det håller i sej hela veckan och verkligen hela helgen. Kan det inte vara tisdag nu föresten.
Då ska jag åka och hämta bilen, äntligen min dröm bil nästan hela mitt liv!!! Volvo v40 SE, 2.0 1998 =D Jag är så glad.
Drömde om den i natt, fan det var så krångligt att hämta den då, det var lixom jätte långt ut i skogen och alla var lixom med och hämtade den. Vi gjorde massa roliga saker på vägen hem sen. TYp att Linus badade i lera och att fia gegga ner sej i gräs, madde var med och zander och hannah. Fan va kul det var. Alla var glada och ingen bråkade med någon.

Ringde till Sandra förut men hon stod i duschen, Jessica är i Varberg, hon hade jag velat leka med idag. Kristel ska jag ringa igen kl 5 för då har hon kommit hem.. Kanske hon vill leka med mej sen =D
Linus har jag också ringt, men som vanligt svarar han inte =P

Nä, nu håller jag på att bli isbit om fötterna så det är dax att sätta på strumporna och krypa ner i värmen under täcket.
eea.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0