2009-05-30 - lördag

Igår höll jag på att skratta ihjäl mej tror jag.
Fan va kul vi hade åt det!


Mamma skulle visa vår nya kock hur man tände grillen på utsidan. Som vanligt går ju inte allt som man vill. Hon stod där och tände och tände. Hon beslöt sej sedan att ta bort galren från utegrillen (gasoldriven). och med hela kroppen och huvudet stoppade hon dumt ner allt och tände på. Vad händer då? Jo, gasol och eld. Det blev en jävla övertändning och vi alla tre blev jävligt förvånade.
David (nya kocken) tittade på sin arm och konstaterade att han inte hade några hår kvar på den. Sen ber mamma så mycket om ursäkt och han bara nickar, hon tittar sen på mej och då kan jag inte hålla mej för skratt. Hon har då lyckats bränna upp halva luggen!! Det såg så jävla roligt ut och jag bara pekade på henne och flabbade så tårarna sprutade.
Mamma var inte sen med att instämma när hon precis insåg hur idiot hon hade varit som stoppat ner hela kroppen i grillen. Håret bara rasade av och vi vek oss av skratt. David fick också ur sej lite skratt men var nog fortfarande förskräkt över vad som hänt.
Pappa gapade från 50 meters håll att man inte fick ha kul på jobbet,
Det tog en kvart att lugna ner sej och torka tårarna.

Vi är dårarna på GRINDSMOSSEN.



Nu ska jag och Tobbe åka till Viared och kolla på blackrace, Frida är också på ingång.

Ha en underbar fortsättning på årets första vackra CP VARMA dag!

eea.
- What goes around comes around.

2009-05-29 - fredag

Kofångarnen, strålkastarlamporna och dimljuslamporna kommer vara bytta när bilen lämnar VOLVO.


Det är så typiskt, att ända gången man får jobba är fredag, lördag och söndag! Jag vill ju vara ute med mina vänner då! De jobbar ju på vardagarna då jag är ledig och ruttnar i min lägenhet.

NÅGON SOM HAR ETT JOBB ÖVER!!!

Fint väder som fan ute nu. Vill bara lägga mej i solan och känna hur huden bränner. Tyvärr är det ingen sol på min balkong. Så dammsugaren i skåpet ber om att få bli använd.
Sitter och smaskar på en negerboll till frukost, Tobbe kom med dem i går. MASSOR!

Ska jobba med mamma idag, ska få laga mat och servera, skit kul visserligen, men tanken på att jag ska behöva vara kvar till kl 23.00 och inte ha möjlighet att vara ute med vänner gör mej panikslagen. Vill inte missa helgerna.

Nä, nu tänkte jag ringa volvo och se hur långt de har kommit med min bil =)
När den kommer ut från verkstaden blir det ljud i bilen !!!

eea.

2009-05-26 - Död på 41an.

Vacker bild, vi är inte tillsammans, endast vänner :)
Vacker bild, nej, vi är inte tillsammans, bara vänner.


Fy fan, det var ganska otäckt när jag tänker efter.

Jag och tobbe kom åkandes från Borås och skulle åka till Basteråsvägen 24 för att hämta min baslåda, hade vi åkt 3 min tidigare från Borås hade vi sätt krocken.

http://www.bt.se/nyheter/boras/pappan-dog-och-dottern-svart-skadad-vid-frontalkrock(1342225).gm

Det hade redan bildats kö när vi kom på 41 i går kväll kl 17.50. När vi lyckades komma om bussen och personbilen såg vi hur pappan satt fastklämt och jätte död vid ratten. Hela fronten hade tryckts till. Det fann kanske 40 cm yta mellan bilens ände till förarstolen. Då förstår du hur mycket plats det fanns kvar i bilen. Inte en chans att han hade kunnat överleva. Han dog säkert på en gång.
Efter att vi hade varit i F så åkte vi till My och lämnade förlåt present för Lygnevi, vi blev omderigerade påväg hem. De hade alltså då spärrat av vägen och höll fortfarande på med att ränsa vägen.



Jobbigt som fan att inte jobba, jag blir så rastlös. Allt är lixom skit tråkigt och tiden bara går och går. Måste snacka med Wallin igen. Jag kan inte gå utan att jobba. Livet blir skit tråkigt.

eea.

2009-05-22 - ah! save me!

Haha! Ibland är jag så jävla trött att jag inte ens går och lägger mej. Nu är ett sådant tillfälle.
Börjar hos mamma klockan 10 i morron så så bråttom är det inte med att sova.

Fick lite dåligt samvete när jag inte kunde vara med Tobbe idag eller speciellt mycket igår. Blev inte så himla kul heller. Hoppas inte det påverkar någonting.
Blev alldeles för full och säger även förlåt till My. Jag har en present till dej nästa gång vi ses i alla fall.

Kändes alldeles för oansvarigt att dricka idag också. Denna dagen började abslout inte bra. Hade garanterat blivit av med körkortet om jag hade blivit stoppad idag. Men har man lovat så har man fan gjort det.

Träffade människor i går som jag aldirg trodde att jag skulle träffa igen. Det var ju faktiskt lite kul.

I morron blir det hemgång i alla fall och förhoppingsvis så händer något kul på kvällen. Jag och Tobie ska inte med till Sticky i morron, hade visserligen varit kul. (Ni hade kunnat fråga i alla fall). Dock har jag pengabrist. Vad gör vi i morron Tobie? Party eller bara ta det lugnt?

eea.
- jobbigt när man vill säga nej men säger ja, jobbigt att säga nej när man vill säga JA!

2009-05-14 - Lite jobb och mycket nöje

Frida kom förbi kyrkan idag och då bestämde vi att vi skulle åka till Göteborg, nu sitter vi i min soffa och kommer typ inte iväg. Men tobbe ska me också och i kväll blir det film med Sara.

Fan va lusstigt allt känns, känner mej beroende av honom...!


eea.

2009-05-12 - En dag i kyrkan

Skulle gått upp kl 9, mamma ringde mej  08,58 och sa att hon skulle bli en timme sen så jag stängde av alarmet på telefonen och somnade om.
Köpte lite blommor som hon bad mej köpa i sömnen. - Otroligt att jag minns vad hon sa.



Har annars varit en trevlig dag i kyrkan och i Viskafors. Träffat människor idag också. Tycker dock att dagen har varit lite väl lam och inte så mycket har väl hänt.
Hoppas på mer fart i morron.
Tvättat allt nu. Bra som fan att Frida kom med dammsugaren och att min slav Jesper dammsög åt mej.

Nu sitter jag och Tobbe här och lyssnar på lessen musik, vill ha någon att hålla om och krama på, fan det var länge sedan jag kände mej så jävla mycket singel.

eea.
- Tomt utan honom.

2009-05-11 - En full helg med underbara vänner

Har verkligen haft fullt upp hela helgen. Så jävla skönt, nu kan jag säga att jag har kommit över äcklet också. Han är historia.

I fredags blev det x och y med vänner, himla kul faktiskt, mycket skratt.
Sen var vi på IKEA och Biltema. Ska köpa ett nytt soffbord, de hade inte den jag ville ha så jag får ta den en annan dag.

Fast det som slår hela helgen är verkligen det som jag och J fick uppleva i natt.

Vi skulle åka till Statoil och köpa toapapper med min halv hela bil, vi kom bara ut till vägen sen fick vi bensinstopp. Helt random, vi tömde all spolarvätska som fanns i bilen och började traska mot Shell, men pumparna var stängda så vi gick till Sara och skrämde livet ur henne, fick låna hennes bil och fyllde bilen med reservdunken, då stod polisen på Shell. Åkte sen till Statiol och mötte polisen på vägen, som såklart vände och följde efter oss.
De tyckte att vi var knäppa som skulle köpa toapapper klockan ett på natten. Vi fick visa körkort och så kollade de upp oss, sen fick vi blåsa och berätta allt om vår lilla insident. Ja, det är mammas bil. Och jag det är Saras. Jesper blev lite sne, men leendet kom tillbaka när de lämnade oss och så fick vi vårt papper en timme senare.

eea.
- What goes around comes around.

2009-05-06 - Nu är äntligen alla nätter slut.

Vaknade inte när jag ville. Hörde klockan och stängde av den.
Mamma väckte mej sen kl 15... Satans.

Skulle ju träffa de bästa i Borås idag. Orkar fan inte hoppa in i duschen och duscha. Dock är det nödvändigt.

Har sagt upp bredbandet nu också. Fan va bra. Tänkte skaffa mobilt i stället. Är ju aldirg hemma ändå. Blir ju bara att jag har allt i bilen och sover där det passar typ.

Nu ska jag äta så att jag blir vacker! haah.
Sen köpte jag en ny mobil i går, min förra gick ju cp-sönder i fredags. Eller var det i torsdags?


eea.
- what goes around comes around.

2009-05-04 - Sovit borta...

Fan va gött det är ibland livet, när stunder är precis som man vill ha dem. Med mycket skratt och lite gnäll =)

Helgen har varit en hel jävla röra. Men cp-kul!
Värsta var helt klart i fredags när vi var på Swing och såg Vrävarna. Men foten är bra nu, eller ja, det är MYCKET bättre än vad den var i fredags i alla fall.
Ola hjälpte mej att plåstra om den senast. Fan va klantigt ändå. När jag såg såret såg jag fan att det hade behövts sys. NOT GOOD!

När jag går upp nu på eftermiddagen ska jag åka och leka med Tobbe, han ska hjälpa mej att skruva loss Linus från hjärnan, på något sätt känns det som att han har skruvat sej fast där och vill inte lämna mitt huvud.

Hur blir det  i helgen?
Krök någon?

eea.
- vill inte sakna honom.

RSS 2.0