2009-03-24

Varit i Göteborg idag med Sara. Sökte ett jobb som jag vet att jag aldirg kommer att få. Men söker man inte har man ännu mindra chans att få jobbet.




Hoppas att han kommer tillbakaa. Blev inte riktigt som jag ville, tyvärr så tror jag att han misstolkade mej ganska så jävla bra. Men, aja. Ska kanske till Transcom i alla fall idag. Vad ska jag annars göra.

Frida, Adina! LEKA!?!?!


eea.

2009-03-22 - Jobbig lördag

Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30

Under en timma så släcker miljontals människor sina lampor under en timma. Det ska väl vi också göra, eller? Självklart! Jag lovar att du klara dig en timma utan elektrisitet. Detta är för att rädda jordens klimat, var med du också!

Gå in på http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2009-startsida och läs mer om detta!

Så vad ska vi då göra utan tv, dator, radio eller ljus?? Kommer vi att klara oss? Kanske.. Vad ska vi göra istället? Har ni några förslag? :) Bjud hem några vänner, öppna ett paket kex, dela på en tvåliters cola och ha trevligt! Spela kort, prata, och vad ni vill!

2009-03-19 - Nya skor

Köpte äntligen skorna som jag har velat ha i en vecka nu! Tog mej verkligen de pengarna till mej själv.



Sen fick jag byxorna av mej själv idag också. Skit snygga och jag blev skit snygg (nu skryter jag om mej själv, men det får jag).




I morron ska jag åka till mamma är planerna.
Kanske sover där också.

eea.
- What goes around comes around

2009-03-19 - Vackert väder!

Idag fyller två personer jag känner år. Grattis på er. Joakim heter de förövrigt.

Ska åka och äta med Sara nu. Sen ska jag köpa ett par byxor och ett par skor. Snygga som as. Lägger upp bild på dem sen.
Betalade in räkningarna för månaden. Stackars mej. Jätte mycket räkningar! Skiten slutade på nästan 8 000 kr. Sen kommer låneavin på bilen dras automatiskt tillsammans med bredbandet, boförsäkringen på båda bostäderna samt min livsförsäkring. Det kommer också att sluta på ca 2 500 kr. Har inte betalat räkningen än på hyran på Hulta. Har visserligen inte fått pengarna av henne heller. Men den ligger också på 3 000 kr. Hur mycket är jag uppe i nu då?! 8 000 + 2 500 + 3 000 = 13 500 kr. Så mycket har jag fan aldirg betalat förut. Men detta är de första räkningarna jag får på denna lägenheten också. Bara i elräkning fick jag fan 1 600 kr!! Jaja, byxorna och skorna ska jag ha. Får 2 200 av pappa också så det går till billånet. Om det krisar sej så får jag sälja min telefon också och den får jag i alla fall 3 000 för. =)

Om man summerar detta så har jag faktiskt ganska mycket onödiga utgifter som jag självklart kan dra ner på. Men vad händer om jag bryter benet och inte kan jobba? Då är det faktiskt bra att ha en livsförsäkrning som täcker detta. Tack mamma för att du betalar min underbara hund!

Vägde mej förut, jag har gått upp tre kilo!

Dagens låt: Janet Leon - Let go

eea.
- What goes around comes around.

2009-03-17 - Ridit idag!

Fick spel på Linus idag också såklart, skrek att jag hatade honom men det gör jag ju inte.

Sara ringde typ 10,50 och sa att det var fint väder ute och undrade om vi skulle åka och rida idag. Vilket vi gjorde. Kom dock inte iväg förr än typ 12,15. Missade en timme på Transcom (man får inte skriva om sitt jobb Transcom på bloggar, man får sparken) vilket jag naturligtvis nu i dagarna skiter i.
Fan, nu har jag skit ont i rumpan! Sara skrattade åt mej när jag inte kunde rida heller, men va fan, jag har ju inte ridit på typ fyra år.
Tack för en underbar dag. Fick nyttjat solen så mycket som jag ville idag.


eea.
- What goes around comes around

2009-03-16 - För dej i trafiken

Blir väldigt irriterad på bilister eller man kanske kallar den medtrafikanter ibland. Så du som är trafikant och inte kan trafikregler kommer följande som är bra att tänka på:

Rondeller:
Du ska blinka in och blikna ut, blinka helst hela tiden så du hjälper andra i trafiken att förstå dej.
I dubbelfiliga rondeller så se fan till att hålla dej hela tiden i din egen fil. Det är inte meningen att du ska byta fil i rondellen. Byt efteråt!
Och du som tog körkort för 100 år sedan så JA du ska blika in i rondellen också!

Om du måste köra om på insidan så gör det i din fil då. Vingla inte över till min.

Sen är det inte tillåtet att använda både halvljud och dimljus på samtidigt. Det blädar oss andra som möter dej. Du får ha duíljus på tillsammans med parkeringsljus så om du måste ha dimljusen på så stäng av halvljuset.

Sniglar håller sej till höger och inte mitt på vägen.

Där vägen är så pass bred att två bilar får plats, är det dubbelfiligt, även om det inte är markerat i gatan eller en skylt. Så igen till dej som är snigel på vägen: HÅLL DEJ TILL HÖGER!

Det är farligt att köra mot gult - det blir rött. (Ja, har du bråttom eller ligger bakom en snigel så ta chansen :P )

Tips från mej:
Det är okej att skrika på andra i trafiken så som bilar, mopeder, människor, cyklar, hundar, katter etc. så vida det inte hör dej. Ibland är det bra att få gapa av sej och då passar det bra här. Gapa inte för mycket om du har andra med dej i bilen. De kan uppfatta dej som agressiv. Av egen eftarenhet :P
Stör du dej på gupp? - Se till att ha bra stötdämpare och en hög bil. Kör sen i minst 70 km/h över dem så är där inga gupp längre. De gupp som är jätte höga får du nog se upp för. Fast ökar du farten ytterligare så flyger du över dem i stället.


----

Såg melodifestivalen i lördags. Ville helst äta upp teven när jag fick reda på vem vinnaren blev.
Det är la fan inte detta vi lyssnar på?!
Varför inte rösta på den musiken vi själva lyssnar på? Den musiken som Sverige är bra på att göra?! Vi kommer inte vinna melodifestivalen något år mer och dessutom vill inte ens Sverige arrangera spektaklet heller.
PINSAMT RÖSTAT NÖRDAR!

eea.
- What goes around comes around

2009-03-05 - Lodjur på TV

Kollar på debatt på tv, fan, blir bara arg hur knäppa människor är och hur sjukt de resunerar. Va fan har inte lodjuren rätt att leva för. ''Man måste skjuta av lodjuren för de är så många och stammarna har blivit för stora'' VA FAN! Hur i helvete tänker människor. Jag tycker att människorna är för många skjut av oss i stället?! Låt djuren dö en naturlig död eller döda bara de som är nödvändia att döda. Vem fan vill äta ett lodjur??!!




AH!
Nu skiter jag i det här och stänger av teven och går och lägger mej!

eea.

RSS 2.0