2009-04-21 - Borås tidining

Min hund är med i Borås tidning idag =P Haha!
Nä, men det är egentligen mamma som har fått ett repotage ang Viskafors Kyrka.

Fast Hugin är ju snyggast =)

Se länken: http://www.bt.se/nyheter/boras/tv-restaurang-och-pub-i-gamla-kyrkan-i-viskafors(1280869).gm

eea.
- Vacker man sökes.

2009-04-19 - Otur

Antingen är det fel på mej eller så har jag fan extrem otur.
Vill träffa Sara idag, hoppas som fan att det fungerar. Ska ringa henne sen när jag vaknar till liv.
Det var lätt att jobba i natt, var på jätte konstigt sådant där sväng humör, alla som e deppiga över något vet nog vad jag pratar om.
Nu bråkar katterna också!
Satt alldeles för länge på kontoret idag, fick lite lycka i magen i alla fall, fan Mazen försöker para ihop mej med någon på jobbet nu när han fick skrika ''ÄNTLIGEN'' över att jag blivit singel. Men tyvärr kommer han nog aldirg att lyckas. Sen frågar de mej om hur en kille ska se ut - VA FAN! - det har jag fan inte tänkt på. Jag vill att han ska se ut om L typ... fast det kunde jag ju inte säga. Det ända jag kunde säga var att han skulle ha en snygg bil och inte en SAAB. Då tyckte de att jag var ytlig.

Frida körde hem kärleken idag också. Hon ville köra turbo.

Kom civilt till jobbet me, folk känner fan inte igen mej när jag inte har uniform på mej, undra vad som är skillnaden?

Daniel ringde mej vid 10-tiden när jag var på larm, snackade lite, kändes bra. Har inte så många jag kan prata med nu ju. Vi ska ses snart, fan jag måste ju gå å lägga mej nu. Annars orkar jag ju inte.

Lust att gå med hunden idag Fredrick? Kim?




eea.
- I natt kändes det verkligen som att alla visste att jag var singel.

2009-04-19 - Varför mår jag hela tiden dåligt?

Idag ska jag fan jobba, skiter i hur jävla illa jag mår. Sitter här och pimplar hallonsaft som mamma har gjort.

De ringde från Skandia och frågade hur jag mådde, gulligt av dem.

J K har inte hört av sej idag heller, vi skulle ju myst och kollat film idag, visserligen ska jag jobba, men mår skit så har ju faktiskt all rätt att säga nej. Dumt bara att smitta någon annan.

Måste till Borås och hämta hem 740in också, My kom ju och hämtade oss i natt. Försöker ragga upp någon som kan köra. Frida skulle ju ta hand om fransken och Adina ska till Danmark och se Per Gessle.

Lämnade skivan till honom som jag länge velat göra, nu hör han inte av sej, haha, vilken flopp av mej!! ;P

Nä, dax att hitta färdmedel till Borås, måste ha hem bilen innan jag ska iväg till Göteborg.


eea.
- What goes around comes around - Av egen erfarenhet i går! PISS OF!

2009-04-18 - Usch

Jag har precis gjort något som jag ångrade oerhört mycket.
Ångrade det redan innan jag gjorde det.

FÖRLÅT!

2009-04-14 - Massa bil.

Bilen gick sönder i Jönköping, känns som att alla redan vet det. Men det var en liten kul upplevelse. Jag och Frida är jävligt trötta på Jönköping om verkligen vägen där emellan.

Lampan för bromar ur funktion började redan lysa när vi hämtat upp Daniel i Fritsla. Provbromsade och Frida kollade i instuktionsboken om hur allvarligt det var. Hon tyckte inte att det var några problem och bromsarna fungerade ju.



Läste lite nogrannare när vi började närma oss Jönköping, då läste jag det där finstilta - ''Stanna omedelbart och bogsera till närmaste Volvo-verkstad''. Ojdå.
Ett snille i bilen kom då på att vi behöver bromsvätska efter ett koll under huven. Ibland är man bara för dum i huvudet. Körde vidare till närmaste mack och köpte oljan. Lampan slocknade och solen sken i bilen igen.



Dock blev det så allvarligt sen att vi fick ställa bilen. Gick in med inställningen: ''Det löser sej''.

Vi kom hem och jag var alldeles kär och lycklig den natten. Tusan att det gick som det gick sen. Tycker i alla fall inte illa om J även om jag vill skylla allt på honom.

Tror inte att jag och Frida hade haft så kul som vi hade om vi hade åkt i min bil. Det blev alldeles jätte bra att åka med Felix även om en del missar borde glömmas. Typ han som sms:ar till Frida hela tiden.

Varit en vända i Borås idag och spelat Laserdome. Jag förlorade såklart. Springer runt och blir skrämd hela tiden, men vad ska jag göra för att driva min sorg och tid frammåt med annars. Det finns inget finare än en drös underbara vänner.

Det finns någon för mej också.

eea.

2009-04-09 - Shit!

Det var tur att jag sov så länge igår. Det blev mycket att göra i natt!

12 inbrottslarm
1 störning
2 spikningar (någon som hade försökt bryta upp en dörr!)
1 brandlarm
1 skottlossning

Jag har inte med så många skolor de första sex timmarna kan jag säga. Sen när allt lugnade ner sej var jag så uppe i varv så jag nästan sprang runt skolorna. Sen blev jag bara skit trött och kröp fram i mörktret. För er som inte vet så kan jag även tillägga att det regnade hela natten fram till klockan 4.
Bra vindruterorkare är A och O.



När jag kom till spikningen hade stackarn stått och väntat på mej i en och en halv timme! Hon tyckte att jag var en tuff tjej som inte var rädd för smuts. Så tänker man bara: ''Va fan det är inte alla idioter människor som jobbar med det heller''. Det gick fort, och på en halvtimme var dörren som ny. Ibland är jag bara för bra.

Så nu är det en ny natt som väntar. Nya larm och nya ronderingar.

eea.

2009-04-03 - Ibland blir det verkligen inte som man planerar.

Jippi!
Fick löst bilen idag. Jag är fan inte så jävla korkad som folk tror ibland. Löste mitt bilproblem alldeles själv. Eller ja, Rickard hjälpte lite. Ville egentligen bara att han skulle konstatera samma fel som jag hittade med bilen.
Vad var det nu de kallade de på Volvo? Ljusomkopplare?! Ojojoj. Det var i alla fall den som var trasig, en ny sådan och en erfarenhet rikare skrapade det till i botten på månadens kassa och blev 480 kr fattigare.

Hittade nya kläder idag IGEN! =S
Ville vara fin till min första dejt på 1000 år. Blev inte så mycket av det så jag får väl hitta ytterligare kläder i morron och hoppas på en lyckad dejt i morron.

Ska jobba med mamma i morron, har inte jag något emot. Hon hjälper mej och självklart ska jag hjälpa henne.

A  och F är i Norrköping hela helgen! Hur ska jag klara mej utan dem! Får hoppas att de fyndar lite och tjänar massa pengar.

Puss och nattttttti

eea.
- Lev lyckligt.

2009-04-02 - Satans bil.

Nu fungerar inte bilen, eller jo, det gör den. Men lamporna la av i går på den så jag fick köra i mörker hela vägen hem till mamma från Skene.

Nu har jag fan plockat ner alltihopa och kan inte köra med den, jag vet inte hur jag sla plocka ihop den igen.
Måste åka till Borås, har en del saker jag måste hämta. Måste göra slut på saker som inte är bra och påbörja saker som är bra i stället, frågar mamma sen när hon kommer om jag får låna hennes bil.

Frida är jätte lessen, hon är mer lessen än vad jag är nu. Har slutat äta igen. Trodde mitt nöt att döljer man sanningen som mår man bättre. Eller inte!!

Dax att duscha, skönheten finns faktiskt på utsidan också.

Tycker massa om dej Frida! Vi ska visa idioterna att de kan fan hänga sej. Vi är bättre än någon annan!
Vi vinner över alla. Vi systrar.

eea.

2009-04-01 - skor!

Jippi!
Köpt ett par skor till, eller ja, det var ju ganska länge sedan nu.
Har inte skrivit på ett tag då hela livet vände sej upp och ner för en stund. Sen har jag jobbat massa (känns det som i alla fall).



Skorna hittade jag på Visko i Skene. Tillsammans med Sara inhandlade jag ytterligare till par Replayskor. Har dock ingen bild.
Nu ska jag (forhoppningsvis) på dejt, om du inte dejten har glömt bort mej. Hoppas inte det. För nu sitter jag här och är skit nervös. !?!! Va fan är det att vara nervös över egentligen.

SOL idag. Har fan sovit bort hela dagen dock. Men va fan. Ledig i fem dagar nu förhoppningsvis. 

Dax för kläder, skor och smink!

eea.

RSS 2.0