Dummare jävel får man fan leta efter

Fy fan, den här dagen har verkligen inte varit bra. Vill bara sova och vänta tills det blir bättre tider. Fy fan va arg jag är!! Kan inte prata med någon utan att vara utrevlig. Hade världens konversation med utbildaren idag om uppsägan på ett abonnemang. Bara för att jag var trött och på så konstigt humör.

Det var inte bättre när jag skulle hem. Tänkte att jag skulle byta halvljuslampa på bilen men det finns fan inget ställe i världen som har den lampan som jag vill ha tydligen. Var hemma halv 7 bara för det.

Fick precis reda på att Linus inte vill träffa mej på vardagarna heller... Hur fan ska detta sluta!!!


ARG, TRÖTT, LESSEN och ONT i MAGEN.

eea.

Aj fan, det kliar i ögat.

Träffade äntligen Linus igen. Det kändes helt jävla underbart. Tråkigt att det inte blev så bra i Borås...
Daniel var jävligt full i alla fall och som vanligt gapar Karin i bilen när vi ska hem. Annars var det faktiskt en helt okej kväll. Linus bjöd hela kvällen och det var faktiskt bra, slapp bli av med pengarna.
Det var inte någon hysterisk händelserik kväll förutom att Linus är en underbar kille.

Tänker på det han sa... Vad som kanske händer nästa helg =S

Lördag
Linus ville inte åka till Daniel så vi fick Diana till att köra oss till Kullaberg och det var också kul. Tills jag blev lite förbannad och det gick ut över Linus. Blev nog mest arg för att Timmie inte tog hand om Karin så vi fick släpa på henne. Inget fel med henne men jag ville ha kvällen för mej själv med Linus. Förlorade säkert 2 timmar utan honom den kvällen. Sen var jag trött och hungrig.

DGW-Daniel(la) Goes Wild! säger (19:44):

hehe joo jag hörde de, men linus tyckte att det var alldeles för lite folk

Kände att det blev ltie mycket dricka sen i slutet, allt tog typ på en gång och jag såg inte vart jag gick när vi skulle in till Linus sen.
Saknar honom. Han är så vacker.

Idag har jag bara varit på jobbet och hatat måndagar typ. Det är så segt att jobba eller överhuvudtaget uppleva måndagar. Efter jobbet åkte jag och bytte byxorna, eller ja, jag fick en ny knapp till dem. Hoppas att Linus blir glad nu. Sen tog jag vägen förbi Fritsla och fixade en tid till Linus för klippning. Vill han inte ha den tiden så får jag ringa henne. Ska bara få tag på Linus också.
Sen skulle jag handla lite, men det fick fan gå fort för jag har nog aldirg varit så kissinödig någonsin. Sandra svarade inte när jag ringde så jag sprang in på toa när jag kom hem.

Nu ska jag göra det sista på dagen, nämligen packa ihop min mat och så ska jag hoppa i säng.
Godnatt.

eea.


Everytime i see you in my dream.


image27


På jobbet idag också, känns som att det är skola för det är rast hela tiden och så får vi slut tidigare. Hoppas att vi får sluta tidigare i morron också för så fyller Daniel 18 år!!!!!!!!!!!!!

Vill gärna följa med honom när han ska tatuera sej så jag hoppas att jag ska hinna det. Ska kolla med honom snart hur det blir. Skulle vi bowla? Ska ju med honom på fredag också, tror jag, om jag inte ska med Amanda till Göteborg.
Skulle gått och lagt mej för en halvtimme sedan, men hum, det har jag inte... Lovade ju min kropp det i morse. Men det gör ingenting. Jag är van att bli sviken nu så.

Pratade med Linus i telefon i typ tre omgångar. Min telefon är lite cp. Det kändes bra, jätte bra faktiskt. Vet inte varför mej jag är lixom en annan människa. Jag vet att det inte kommer bli som det en gång var mellan oss och jag håller sakta men säkert att dra mej från honom. Tyvärr, för han är en helt underbar människa. Att veta att han inte är kär i mej gör det svårare för mej att motivera till att spara mina känslor. De springer lixom i från mej utan att jag vill det. Jag får lixom ingen respons från honom heller längre. Känner inte att han är med mej längre. Han känns mer som en kompis eller ett strul. ='(

Förlåt om du får läsa det här. Jag vill inte att du ska tycka mindre om mej!!

Nä fy, nu måste jag sluta sätta i mej chipsen.

Gjorde någonting dumt igår. Något som jag borde ångra, det är ju bara 100 spänn, men det är någonting jag har blivit utnyttjad på. Mitt klant tycker inte om att Linus inte ha pengar på mobilen så jag laddar den. Det känns verkligen som det han en gång sa till mej då det gällde Evelina. Hon ville att... ja, Linus, du kan hela historien själv.

eea.

- De klarar inte värmen, kolla!

Helgen.
I fredags var jag ute med en massa trevliga människor, körde, men det gjorde ingenting, det var bara kul att köra. Hade ju full bil och de var kul när alla satt och sjöng. Stör nmej faktiskt lite på Ludvig. Han är fan mer negativ än vad jag är ju!
I lördags åkte jag upp till Vårgårda, eller vad jag nu ska kalla stället. Linus var inte så glad att se mej. Tråkigt. Kändes inte alls bra att komma upp. Ville ju vara med honom. Det verkade verkligen inte som att han ville vara med mej. Jag kände mej mest i vägen. Hungrig som fan var jag också eftersom att jag inte hade kunnat äta på några dagar. Alldeles för nervös, egentligen inte över någonting. Har samma känsla nu. Är egentligen jätte hungrig men kan inte äta. Ingenting är gott lixom. Fick i alla fall i mej lite mat, det kändes tungt att ta mat en gång till mej jag kände att jag ar tvungen. Skulle inte klara av dagen om jag skulle fortsätta gå hungrig.
Linus var allmänt tråkig och jag ville bara försvinna. Tårarna rann när jag insåg ytterligare en gång att det inte kommer att fungera. Var tvungen att gå till bilen för att samla nya krafter. Ville innerst inne att han skulle komma ut till mej, men jag visste ju att det inte skulle bli så. Satte på mej en tröja och gick in igen. Kunde ju alltid låtsas som att det var bra.
Det blev inte bättre sedan mot kvällen heller när de desperat försökte få tag på öl, jag ville inte att de skulle få det men hur många gånger får jag som jag vill? Så beroende som de var efter alkohol trodde jag aldirg att de skulle vara. Linus ringde mini och de körde till Kinnahult för att hämta öl. Jag tvingades köra tillbaka mot min vilja, det gjorde inte så mycket eftersom att jag ändå bara skulle gilla läget, det var kul och jag skraffade över sångerna de sjöng. Helvete vad det var länge sedan jag var så glad. Linus var naturligtvis full när vi var framme i Vårgårda igen. JAG TVINGADES KÖRA IN! Karin ringde och jag gömde mej för dem. Kände att jag inte ville vara med dem, i det läget kunde jag inte spela någon som jag inte är. De såg så billiga ut och jag kände mej verkligen inte billig. Jag vill kunna vara som dem och det kan jag också, men det här var det värsta jag varit med om, snacka om äckliga raggare.
Pratade med Karin i säkert 20 minuter så jag har inte så mycket pengar på mobilen längre. Linus syntes bara till de tre sista minuterna i vårt samtal. Gick tillbaka och försökte vara normal, men det är inte så lätt när man är ensam bland 20 pers och har Henri Lloyd jacka och  Replay jeans. Hade jag vetat att jag skulle bli kvar där hade jag absolut inte valt de kläderna. Gaphalsen som Kalle hade med sej hem hade visseligen Puma skor. Det var ju meningen att jag skulle åka hem med Linus, men han ville inte köra någonstans (desperat körde han till Kinnahult). Hade jag vetat att jag skulle vara kvar där över natten hade jag tagit med mej mitt täcke och min kudde.
När Linus blev full blev han faktiskt den Linus som jag brukar känna, fast ändå inte riktigt. Han brydde sej på ett helt annat sätt. Kanske bara ska bara med honom när han är full? Tidigare på dagen ville han inte att jag skulle ta på honom och nu gick det jätte bra...
Tillbaka till Kalle ringde jag pappa och sa att jag skulle bli kvar där över natten, hade helst velat åka hem men jag orkade inte köra hem, ville inte lämna Linus. Tog några öl och så var jag med på samma visa. Linus den underbara var nu underbar.
Käkade en tomat mitt i natten och sov så snällt i fotöljen. Kvällen var helt klart bra, hade inte kunnat bli bättre än vad den var förutom att jag hade velat sova bredvid Linus. Det räckte faktiskt med att få ligga en bit från honom och höra hur han andades. LYCKLIG.
Bakis på söndagen och så jävla lite energi som man fan kan ha. Linus stack till stugan och jag orkade inte resa mej så jag blev kvar där till kl 14.00. Frågade Annika efter en macka och energin var tillbaka.
Hade en ensam tid med Linus sen runt 16.00 tiden när Kalle och de andra åkte med Annika till Vårgårda. Det var också sista gången jag såg dem. Följde med Linus ner till Vårgårda och åt lite (fortfarande hysteriskt hungrig) bara av att vara där med honom gjorde mej alldeles varm i kroppen. SNÄLLA ÄLSKA MEJ!
Grät när jag var tvungen att lämna honom.  Det var nästan så att det var han som bad mej åka.
Stannade hos Daniel i en halvtimme och tjötade lite. Gråten i halsen försvann och han gav mej på något sätt nya krafter.

Måndag.
Gick inte upp förr än 06.18 jag duschade en jävla lång dusch för att förjäves försöka bli varm. Frös när jag lämnade badrummet. Svinkallt. Orkade inte äta frukost så jag la mackan i bilen. Drack lita a-fil och fick lite enerig. Det är jobbigt att duscha när hela kroppen skakar efter mat. Hann egentligen inte med håret och inte sminket heller, kom iväg när klockan var 07.03, tre minuter försent.
Körde lagligt hela vägen till Berghem då jag insåg att jag började få brottom, skulle det vara mycket folk i stan på morronen ville jag ha tid på mej. Tur som fan att jag ökade farten för i första rondellen, fyra kilometer kvar till Borås var det stopp. STOPP. Det var då 20 minuter kvar tills klockan skulle slå 08.00, var där 07.54 och hade inte tid att byta skor eller äta min macka. Snabbt upp och så började dagen.
Presentation av instruktörerna och ett program över dagen.
Presentation av alla nya
...och så fortsatte dagen.
45 minuters lunch som blev en timme och 15 minuter.
rast
rast
rast

Ska jag berätta kortfattat om min dag så har den varit väldigt slö. Det har inte hänt så mycket, men va fan, det är betalt och jag längtar tills i morron, ser fram emot att få träffa alla igen!

eea.

Massa bil.

image25

Möte i Borås kl 9.30
Försov mej, kom iväg 8.40
Hemma kl 11.05
Missade att jag skulle vara i Viskafors kl 11.00 med mamma
Äter frukost någon gång vid 12.00
Målade naglarna till kl 13.50
Linus ringde 13.50
Åkte till Skene kl 14.10 för att hämta Adina och Frida
Linus la på 14.15
Stod i Skene kl 14.27, Frida kom med en gång
Linus ringde 14.32 Vad har hänt?
Linus la på 14.35
Träffade Karin 14.35 och pratade om körkort och bil. Vad ska vi hitta på till helgen?
14.41 ringer pappa och undrar vart vi är.
Adina kommer gåendes med Rikard 14.45
Åker från skolan 14.46
Är framme vid Onsala Herrgård 15.32
Åkte från Onsala Herrgård kl 15.40 efter ha besökt toaletten
I Kungsbacka kl 15.55 vid Kungsmässan
Tuggar på mat 16.00
Lämnade Kungsmässans parkering 16.17
Hemma 16.50
Sätter mej i bilen och åker till Skene kl 17.00
Står på Kaskads parkering 17.15
Ligger i solariumet 17.22
Vaknar när tiden har gått ut och solariumet slocknat kl. 17.45
Skickar sms till Linus 17.50. Hoppas att han kommer ha det bra på jobbet
Sitter i bilen 17.56
Hemma 18.17

Vad ska jag göra nu? Skriver visserligen blogg och tänker på han jag inte ska tänka på så mycket. Duscha hade varit skönt, sen får det bli en film framför teven.

eea.

Själv.

Nu sitter jag här igen. Lessen över mycket.

Allt är mitt eget fel, jag är så rädd att jag ska förlora honom. Vill så gärna träffa honom och så vill jag att han ska se att jag kan, för jag vill verkligen.
Fryser.

Han kanske inte ens vill att jag ska komma på lördag. Vad ska jag göra då? Självklart kommer jag inte upp, men vad händer med mej den helgen? Egentligen behöver jag mycket tid att tänka. Vill att han ska vara med i mina tankar. Så han vet vad jag tänker på, men det kanske inte är bra heller. Jag vill inte vara själv. Jag vill ha honom kvar. Han betyder så mycket.

Är det som Sofia säger så är han verkligen helt jävla underbar. För hade jag varit honom hade jag inte haft mej själv kvar. Så mycket betyder jag inte för mej själv.

Jag känner inte igen mej själv
. Vem har jag egentligen varit. Helvete vad jag har tagit plats. Så fort jag har fått chansen har jag bara tagit plats. Var är den gamla Linnea? Hon som brydde sej så mycket om alla?

Jag skäms, skäms över mej själv. Vill inte visa mej bland de jag känner, eller som jag trodde mej kände. Så jävla mycket skitsnack, så många som redan vet. Det har bara gått ett dygn och det är redan jätte många som vet. Fan, jag skäms så mycket över mej själv. Helst vill jag inte gå utanför dörren. Vill bara sitta i mitt rum och tänka för mej själv. Den människan jag vill ha här får inte vara här.

Gråter inombords. Jag är så hemsk. Jag vill inte, jag vill att tiden ska gå fort så att det händer någonting. Nu sitter jag här, precis som Linus gjorde innan han fick jobb. Nu är det jag som inte har något jobb. Fy fan va tråkigt det hade varit om jag inte hade haft jobb nästa vecka.

Hela kroppen vill fly, fly från allt, men det vill inte jag, jag vill vara kvar här och visa att jag faktiskt kan bli en bra människa. Flyr jag så visar jag bara att jag är svag. Gör jag fel?

Tårarna är nära när jag tittar på bilderna från balen, helt omedveten om att jag var en idiot, hela vårt förhållande känns som ett skämt. Allt jag har gjort känns som ett skämt. Det känns som att det är fel, hela året har varit fel. Allt som han har hållt inne, hela jag är fejk.
Tänk om det är så jävligt att han bara är med mej för att ha någon att vara med. Han hade ju ändå haft en annan tjej om jag inte hade varit med honom nu. Kan det vara så att jag är en av alla andra?

Jag har aldirg känt så men nu helt plötsligt är jag rädd när han ska tala sanningen, han kanske inte ens tycker om mej. Han kanske bara vill ha mej för haandets skull. Snälla säg att det inte är så.

Vill inte sakna, men saknar så att blodet stannar i kroppen.


eea.

fan.

helvete kan jag ju börja med att säga.
tårarna bara rinner.
jag gör det inte med flit. Det finns ingen som jag tycker så mycket om som honom. Det finns ingenting annat som gör mej så hel som han gör mej. Jag tycker mycket om honom. Jag måste helt enkelt börja om från början igen. det är ju självklart att han vill snusa, det är ju hans grej. Vill han göra det så får han göra det självklart. Han är perfekt om han inte skulle snusa och röka, men man hittar aldirg någon som är perfekt. jag vill i alla fall inte göra det. jag tycker inte att det är äckligt att han snusar ens. jag håller faktiskt med honom när han säger att det är hans grej. För det är det faktiskt. jag kunde aldirg se honom utan snus när jag blev tillsammans med honom. det var lixom han och snuset jag blev tillsammans med. Jag har faktiskt tyckt att det var en del av honom. jag blev faktiskt väldigt förvånad över att han slutade för att jag sa till honom. Det var nog där allt började. Det var då jag förstod att han verkligen på riktitgt tyckte om mej och att jag faktiskt kunde ha kontroll över honom, detta var någon som tyckte om mej. Jag har faktiskt alltid känt mej älskad av honom.
När man träffar någon så strävar man efter en människa som är perfekt, i alla fall jag, då försöker man ändra på den så att den är som man egentligen vill ha sin dröm,det är säkert därför alla förhållanden tar slut.
någon har printat in i min hjärna att det inte är bra med cigaretter eller snus, det är det som har fått mej till att aldirg börja. jag tror inte ens att jag hade provat om det inte hade varit för den gången Jocke ville göra slut med mej första gången.
Jag har verkligen fattat att jag har gjort fel. Jag har redan ändrat på mej. Jag är lessen för allt jag gjort och vill helst ha det ogjort. Jag vill ingenting annat än att han ska vara kär i mej igen. Jag vill vara lycklig med honom igen.

eea.

fan.

eea.ängström. säger (22:03): linus har tröttnat på mej. han sa det precis.
Jessica (F) - it's time säger (22:05): jasååå? ,..vaddå då?
Jessica (F) - it's time säger (22:05): måste ju ha hänt nåt
eea.ängström. säger (22:05): ja, jag är felet
eea.ängström. säger (22:06): jag är så jävla dum mot alla känner jag. inte konstigt att ingen vill vara min kompis eller pojkvän längre
eea.ängström. säger (22:07): jag vet inte vem jag ska prata med längre

En idiot som mej borde inte få ha en plats på jorden. Jag är ond, precis som i sagornas värld. Jag ska utplånas. Varför är jag som jag är?! Jag tycker inte om mej själv för det. Kan inte göra någonting mer än att gråta. Tycker inte om att jag gråter heller, vad är det för fel på mej?!!!
Varför finns det inget vätt i mej? Jag är ett jävla pucko, ett jävla missfoster.

eea.ängström. säger (22:21): jag har lovat att göra det också
Jessica (F) - it's time säger (22:21): bra,.. !
Jessica (F) - it's time säger (22:21): för du vet ju sj hur e d e att vara där linus e
eea.ängström. säger (22:21): ja. jag vet.
eea.ängström. säger (22:21): hade jag varit honom hade jag dumpat mej själv för länge sedan

Jag har alltid vetat att jag är konstig, jag vet att det är någonting med mej som ingen vet eller jag själv. Jag vill vara som alla andra. Jag vill också vara god, som i sagorna, varför kan jag inte vara det? Jag vill så väl men det finns ingen som vill vara mej nära.
Vem är jag?
Var kommer jag från?

Det känns som att allt är slut. Jag har egentligen ingenting att leva för. Varför lever jag ens? Jag orkar inte leva. Men jag är inte stark nog att ta livet av mej. Det finns fortfarande saker jag vill uppleva. Pappa tyckte att jag var dum som tänkte resa utomlands själv. Men han förstår inte, han förstår inte att det inte finns någon just nu som vill följa med mej.

Jag har förlorat den mest underbara människan jag någonsin har känt.

eea.

mammas dag idag.

image22
Påväg hem från Linus i lördags 07-10-13 kl. 18:17

  image24
image23
Mamma fyller år idag. Hemma själv. Fick precis Frida att skolka för att jag är på  sådant himla shopping humör, vill gärna köpa de där byxorna. Tittade på hotell i Vårgårda och i Alingsås precis, det finns inget ledigt nu denna veckan. Det betyder att jag inte kan åka till Linus för att bara träffa honom. Så är det. Han jobbar föresten om duHatar undrade vart han var, det är ju måndag nu. Hatar måndagar, men denna måndagen är inte så jävlig. Frida ska ju med mej till Kungsbacka.

Tänker fortfarande på vad Linus sa igår, känner mej verkligen som en idiot. Jävla pucko är vad jag är. Tack för du sa som det var. Det fick mej verkligen till att tänka. Så länge han älskar mej så är jag glad =D
Men det kommer nog bli så att vi inte kommer att träffas så mycket på helgerna heller. Tyvärr. Men jag förstår om han inte orkar vara med mej hela den tiden han är hemma. Fattar att han inte vill att jag ska vara med hela tiden, även om jag så gärna vill det. FÖRLÅT FÖR ALLT!!

Nu börjar det bli bråttom för lilla mej så nu ska jag duscha en jätte snabb dusch =P

Love ya!
eea.

Transcom.

Jippi! nu har jag fått ett jobb, ett i Borås som jag tycker verkar jätte kul =) Sökte jobbet i måndags var på första intervjun i tisdags på proffice och var på gruppintervju i går, sen ringde de senare på eftermiddagen och berättade att jag hade fått jobbet :D:D fatta att jag var glad!

Adina är fan dum i huvudet. Hon slet ut en sida ur markbladet som jag kollade på och så sa jag till henne, då hällde hon mjölk över hela mej och då tog jag glaset och kastade det på henne, bara för det fick jag ett jack i pekfingret och sår på alla andra fingrar, fan det är jobbigt att böja pekfingret.

Har precis överförst ytterligare 1000 spänn till Linus, hoppas som fan att jag en dag får tillbaka dem. Jag har inte så mycket pengar kvar nu och de ska hålla i tre månader =S Det kommer de fan aldirg att göra.

Nu ska jag åka till Amanda och ha det trevligt för en gångs skull.

Träffar inte Linus någonting denna helgen. Synd synd. Får la se vad som händer.

Jävla anorektiker!!!!

eea.

Mobile Connect.

image19 image21


Nu har jag jobbat en vecka i Göteborg, saknar det faktiskt liiiite, men det är väldigt lite, anledningen till att jag saknar det är ju för att jag har träffat en trevligt kompis och att få tiden att gå.
Kan inte berätta längre vad som har hänt men det var kul att vara med henne.

- Måndag. Följde med fältsäljarena och bestämde att vi skulle fortsätta tillsammans.
- Tisdag. Utbildning och sen skulle vi titta på när de jobbade ytterligare en dag.
- Onsdag. Utbildningen färdig och vi skulle prata med vårt första folk, det var jävligt mycket flum och jag flabbade så jävla mycket, kul så in i helvete.
- Torsdag. Hämtade mat till fältsäljarna och vi åt på ett ställe som smakade illa, springnota fick det bli. Flabbade hela vägen ner så jag fick så jävla ont i magen. HELT KLART VÄRT DET ! =D
- Fredag. Fick sålt ett abonnemang och skolkade hela dagen med popcorn och en modevisning i Nordstan.

Saknar henne faktiskt, det var faktiskt kul.
Sökte jobb på Proffice igår, hon ringde upp mej idag och jag kanske ska komma på en intervju. Tyvärr får man bara 80 spänn i timmen. Men det verkade vara ett kul jobb så kan Linus ta sej härifrån. Behöver ju inte träffa honom då.

Vet inte hur jag ska göra till helgen heller, tänkte i alla fall lägga lite tid med Linus men det verkar inte som att det blir så nu, skit i honom!! Åh, så jävla arg jag blir bara jag tänker på det. Men men, vill han inte så kan jag inte göra någonting åt det.
Kanske ska träffa Jessica idag också. Hon slutar jobba kl 15.00, då ska jag och mamma åka till Kållered och hämta teven. Så jag träffar la Jessica lite senare. Då får jag i alla fall lite att göra idag.
Pappa hjälpte mej med bakluckan idag också. Han tyckte att det var dåligt att Linus inte hade fixat det för det var så pass lätt. Försökte försvara honom men det blev bara värre. Då tyckte pappa att han var lat i stället. Han hatade visst sådant folk. =S
Han sa att det bara är Frida som kommer gå en egen väg och jag och Adina kommer försvinna med polkvänner. Hum... Det är ju precis det jag tänker göra =S Jag sm tänkte spara Linus så länge jag levde. Men det verkar inte vara en sådan bra idé längre. =S Hur fan ska jag göra ??

Fryser.

Fan, nu går jag nog fan ut. Mamma blev sur får att jag inte ville följa med henne ut, men jag vill inte gå!!!!!!!! Jag vill fixa bilen. I morron kanske jag kan ta i tu med bakdörrarna och sen på torsdag kan jag ta lampan som är paj. Eller så sparar jag det tills det blir helg. Då kan jag ju hålla på utan att bli störd.

Vad ska du göra i helgen?

(märks det att jag undviker att skriva om Linus? tycker ändå inte att det finns så mycket att skriva om honom nu ändå)

Tycker du att jag är elak? Det tycker jag också, elak som ett jävla svin, när kommer domen? Förlåt, men jag gör det med flit.

eea.

RSS 2.0