FY!

Helvete va ja mår.

Tyvärr, ni som vill att jag ska skriva något positivt så kan jag inte det. INGENTNG ÄR POSITIVT


JAG HATAR MEJ SJÄLV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dag i Skövde.

Gick upp klockan kvart i sju. Alldeles för sent egentligen. Men jag hann tvätta håret och sätta på mej de kläder jag önskade.
Undrar du varför?
Trött efter en kväll i Varberg med en omogen syster som dricker. Fick in henne i bilen efter mycket om och men. Var inte i Boårs förr än klockan var 2.
Fyra timmars sömn är för lite för mej, framförallt om jag inte har sovit någonting tidigare i veckan, eller veckan innan dess.
Men va fan, det var första dagen på 7 dagar som jag fick träffa Linus. Glad som fan gick jag upp ur sängen nästa skuttade ut till bilen. SVINKALLT!

Bilfärden var inte sämre, fan HAN gör mej på så bra humör ibland.
Fan, va jag lovar att jag inte är samma människa igen. Förlåt för allt. Förstår dej fullt ut varför du inte vill vara med mej längre.

Tog sitt lilla tag innan jag hittade honom bland alla andra gröna människor, men där! Där längst fram stod han! =D vilken lycka.
Hela jävla kroppen fylldes mej lust och jag ville så gärna springa fram till honom och bara krama om honom och berätta hur mycket jag tycker om honom.
Det tog sitt lilla tag innan han såg mej, men som jag säger, vi är gjorda för varandra och vi hittar varandra i alla lägen =D

Fick följa honom hela dagen och det var fan lycka.

En stund klarade jag utan honom och den tiden sov jag. Men sen tillbringade jag hela dagen tillsammans med Linus i bilen och utanför den.

Fy fan va jobbigt att vi har det såhär. Men det blir skillnad sen.
Jag har accepterat att du är ifrån mej. Kan bara se framåt.


RSS 2.0