2009-06-07 - äntligen får jag snart sova.


En bil, två bilder.

Hämtade bilen i fredags, underbar känsla och jag kunde inte sluta le när jag körde hem den. Tobbe var ju såklart tvungen att kommentera att jag satt som en solstråle bakom ratten.
Sedan på kvällen åkte vi ut med några trevliga filurer och fotograferade bilarna. Det han dock blir för mörkt, men några bilder blev bra.

Upp svintidigt på lördag och jobba på Skandia, vet fan inte varför jag var där. Men kul var det. Jag åkte typ hela dagen med AL, Jakobsson.Fick en annan vinkel på honom. Kul kul. Skrattade typ hela tiden och allt är ju coooooolt när man pratar med honom.
Var faktiskt jävligt trött hela dagen. MEN DET ÄR BARA NATIONALDAG EN GÅNG OM ÅRET! =D
Firade dagen med Jesper och hans trevliga vänner. Kan ju hålla med om att jag inte var världens snällaste tjej och jag uppförde mej inte som en prinsessa heller. Men va fan, jag hade roligt och det var huvudsaken. Jesper tyckte att det var pinsamt när jag körde 740:n genom hela Biskopsgården med flaggorna på bilen, varför skäms alla för den dagen?!

Trött som fan åkte jag hem idag och jobbade 12,45 - 17,15 idag också. Känner mej nästan sjuk nu, så jävla trött är jag. Men så är det alla helger. Har i alla fall varit så de senaste sex veckorna. Hoppas att det blir mer jobb på vardagarna snart. Sandra var på skit bra humör idag, vi tar nog ut varandra när vi jobbar för detta var inte riktigt min dag att jobba på. Vi diskuterade vad vi skulle rösta på dag. Kom väl inte fram till någonting och jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på.

Hoppas på MICRO i morron, finns massa jag bara VILL HA!!



eea.
vill hålla om.

2009-06-05 - fredag

Denna veckan har gått jätte fort.
Roligaste dagen var nog i måndags då vi spelade brännboll och grillade.

Sen i tisdags lekte jag med tobbe.
I onsdags tog Simon studenten och Ádina hade sin bal. Hon var såklart vackrast av alla tillsammans med sina vänner. Sen kopplade jag ljud i 740:n, det var nog roligast med den dagen.

NU ÄNTLIGEN RINGDE DE FRÅN BORÅS BIL!!!! :D

Jag får komma och hämta bilen!. =)
3 000 i självrisk och en ny bil. Fan va bra, nu ska jag bara sluta jobba också så jag kan åka och hämta den. Tobbe kanske kan hjälpa mej =)
Ska i alla fall fråga pappa om jag kan ta 740:n i morron till Skandia, jag har ju fan ljudet i den, hehe!

Nu får jag kila tillbaka och göra mej klar så jag kan åka till Borås fort som fan. Måste hämta bilen innan kl 18,00.

eea.
pussas bara med vackra.

2009-06-01 - Sommar!

Nu är det sommar och jag håller helt tiden telefonen i handen. Vill ha tillbaka min bil!!

Saknar att köra den.

Bilen, Tobbe och Jesper.


I går var verkligen en mardröm på jobbet. Fan va alla gick mej på nerverna. Jag sa nog: ''Kaffe, socker, mjölk och servertter finns på utsidan'' 150 ggr igår! Jag fattar inte hur jävla tröga folk kan vara ibland. Sandra fick ta kassan den sista timmen hon jobbade. Jag hade fan spytt om jag var tvungen att säga det en gång till.

Tobbe hade glömt bort mej igår, så han hämtade inte mej förr än halv 8.
Sen åt vi pizza och åkte till McDonalds och stod där med alla andra idioter som blivit skrämda av polisen i Ramnaslätt. Lyckan sprider sej i hela kroppen när jag får stå där och stirra på alla bilar, önskar som fan att jag hade fler vänner. Men det ska jag och Tobbe fixa i sommar. Vi ska åka mer några riktigt roliga till Vallåkra i sommar (15-16 augusti).

På återseende alla vackra!

eea.
- Kommentera gärna.

RSS 2.0