2009-02-22 - Fy fan, inte mycket som kan bli bättre





Tjoho!
Köpte bilen och fick sålt min. Det blev inte den svarta, jag fick en blå av mej själv i stället.
Dumma mamma och pappa som inte tror att jag ger tillbaka pengar som jag lånar. Jag fick ju fan sålt min bil innan jag ens behövde låna Fridas pengar.
Tog mej en present av Linus också, men den kan jag gått få. Dumpventil om någon undrade. Han har fått så mycket av mej så jag kunde allt få den av honom.
Satt här också funderade på om jag skulle bygga ljud i bilen, såklart blir det DLS. Först måste jag ha pengar till det, men mycket jobb så löser det sej.

Nya bilen:
Volvo V70 -98
18 300 mil
T5 r-optik
Mörkblå
Manuell

kolla bilen på: http://www.garaget.org/eea/

Undrar när Frida ska ringa, hon ville ju åka till Uddevalla och kolla på bil. Hon kanske har ångrat sej nu.

Så var det äntligen dax för Vu2 utbildninng. Hämtar bilen i morron efter att jag varit på kurs. Dumma Transcom kan ju fan brinna upp, helvete heller att jag kommer att gå dit.

eea.
- What goes around comes around

2009-02-12 - Kollade på V70

Vaknade massa gånger av väckarklockan. Satan va trött man kan vara!
Fick tag på säljaren till bilen kl 09.16 och väckte då Linus.
Vi kom inte iväg förr än kl 09,51.
Sur var han också
Vi kom fram typ 11,45. Fasnade för bilen på en gång. Det var såklart lite småfel med den och vi lämnade stället typ en timme senare. Satt hela vägen tillbaka från Töreboda och tänkte ut vad det kan kosta.
Det går inte att prata med någon om bilen för alla tycker att jag är idiot som vill byta bil. Frida kanske jag kan prata med. Men jag ska kolla upp lite saker med bilen och se om jag kan pruta ner den till 30 000 kr. För då tror jag att jag tar den. Ska prata med pappa först.
BIL:
Volvo V70 -97
19 300 mil
AWD 2,5 T
Svart
Manuell

Hur ska jag göra? Jag vill jätte gärna ha bilen. Det känns som att detta är en bil att leka lite med. Men jag vet inte. Min ekonomi är inte den bästa och köpa en bil som drar mer och kostar mer i försäkring kanske inte är så bra. Men samtidigt tänker jag: VA FAN!, DU LEVER BARA EN GÅNG!



Jag och Linus satt och pratade om att skaffa hus i framtiden i bilen idag. Det var faktiskt mysigt. Trodde aldirg att han skulle säga något sådant. Även om jag vet att han är rädd för att bilda sej eller ens tänka tanken att vara gammal.  Hade det varit en dag då allt var skit så hade han bara sagt: ''Fan heller att jag ska ha hus med dej''. Man kan alltid drömma, ingenting är ju fastställt. Ingen vet vad som händer i 10 år. Vi kanske har barn och hus med massa bilar då.. =P

Nog pratat Hugin väntar på en sista runda innan läggdax. Linus sover redan.

2009-02-11 - BIL

I morron ska jag åka och kolla på en bil.

Fick kameran av Linus nu och kunde lägga in bilderna. Han och Hugin är min familj ju.

Fick jätte gulligt inlägg av Amanda M. Fan va länge sedan det var vi sågs. Vill ju naturligtvis träffa henne oftare. Hon är en skit bra och underbar människa.

Hoppas att jag kan komma och kolla på bilen i morron, han lät lite upptagen i går när jag ringde honom. Skulle ringa honom igen i morron innan vi åker. Förmodligen Blir det inga problem. Linus följer såklart med och Hugin kommer följa med.

 















2009-02-11 - Behöver nog en ny kamera.


Bilden är tagen precis innan Jönköping, påväg hem från Eskilstuna.

Ringde Linus precis för att jag ville se lite på bilderna. Men fan så klart hade han tagit med sej den. Behöver nog skaffa mej en egen kamera.
Blev lite arg på honom häromnatten också så jag kastade sönder telefonen. Men med lite tape är den hel igen.  Eller ja, nästan hel i alla fall. Måste nog limma ihop den för att den ska se ut som den gjorde förut.

Nu kom Hugin me. Han vill nog att vi ska gå ut. Får väl offra mej då. Haha, nä, men det är bra att komma ut och få lite luft. Har bara tagit 69 steg idag (enl stegräknaren på telefonen).

Blev väckt kl 07,48 i morse av att det ringde på dörren, registrerade inte vad det var först men insåg sedan efter att de fått ringa på dörren två ggr att det var till oss. Jag ringde ju och felanmälde stopp i avloppet igår. Gick å  la mej igen när de var klara.

Nu ska jag och vovven ut och leka i snön.

Hittade jobb: 0
Sökta jobb: 0

- What goes around comes around
eea.

SOL HELA TIDEN!

Vaknade alldeles för sent, men va fan gör det. Börjar ju inte jobba förr än klockan 15.00 ändå.

Träffade dessutom två trevligt grannar i trappen ner med Hugin. Hunden under oss som skäller hela tiden är en Toy Pudel för övrigt och grannen var trevlig.

Linus sover, han gick och la sej kl 08.00 i morse så jag ska inte väcka honom. Han sitter väl på redtube.com hela nätterna =P hehe.

Är skit glad att han ville följa med i lördags. Fick massa känslor för honon jue!



Positivt idag:
1. Det är sol ute.
2. Hugin har inte flåsat mej i ansiktet hela morronen.
3. Det var underbart att gå en sväng med vovven =)
4. Frida har glömt sina mjukisbyxor här så jag myser i dem nu.

Tråkigt idag:
1. Fortfarande stopp i avloppet så det blir lite svårt att diska.
2. Datorn är sjuk.

Dagens låt:
Jordin Sparks - Tatto

- What goes around come around
eea.

Snö hela natten.

Första dagen på väldigt länge som jag hade riktigt kul.
Jag gjorde inte så mycket men jag fick vara med och det gjorde att jag blev på riktigt bra humör.

Vi var ute och sladdade typ hela kvällen och halva nattten igår. Stackars hund fick vara hemma, men han mådde inte dåligt av det.
Blir så kär i Linus när han är så snäll.!
Hoppas att det kommer fler dagar som denna och att jag får följa med fler gånger!

Orka jobba på Transcom, vill sluta där, blir så grinig när det inte finns några nya jobb att söka, blir ännu mer grinig när jag vet att det är typ 5 000 andra idioter som söker samma tjänster som mej. Men jag har faktiskt sökt jobb, bara en sådan sak ska man vara stolt över !

Jag vill ha en katt och en till hund.
Katt kommer nog före, mamma dödar väl mej om jag säger till henne att jag vill ha en till hund. Fick nämligen hem hundtidiningen idag. Blir lite lätt lessen när jag läser om alla utställningar om inte längre är möjligt för mej och min Hugin.


eea.


Hund på Blåstjärnan!



Var med Hugin på Blåstjärnan i Göteborg idag.
Fick Linus till att följa med. Fick ont i magen på kvällen innan och tänkte ringa och avboka tiden. Men jag åkte dit och Linus följde med som stöd.
Trodde inte att jag kunde gå in där utan att gråta, men det är skillnad att komma dit med en frisk hund än en hund som är livshotande skadad.

Fick ett ganska bra svar. - Var förövrigt och ögonlyste honom.
Blev lessen och har tänkt på det hela dagen. Jag skaffade en hund för att kunna arbeta med och avla på.
Besked:
Blind på höger öga och nersatt syn på vänster öga. Medfött fel, FÖRBJUDET ATT AVLA PÅ HUNDEN.
Mamma vill att vi ska kastrera honom nu. Fan! Det känns som att han är sjuk och att ingen tycker om honom. ÄLSKAR MIN HUND MER ÄN NÅGOT ANNAT!
Hur fan kan man säga att en hund har lindrig CRD som är BLIND!

Det som var bra var i alla fall att det antagligen inte kommer att bli värre. Det är som sagt medfött.

En profferssor från USA kommer till Sverige och då ska hon kolla på Hugin. Han var ett svårt fall och en läkartid som skulle ta en halvtimme blev i stället 1,5 timmar.

Tack och lov vet inte Hugin om någonting. Han är ju som mitt barn!

Vill inte att det ska vara såhär!
Vill att min hund ska få vara hund och leva som en hund.
Men jag vet att det är det bästa för oss alla att få veta, kan ändå inte släppa det från huvet.
MIN ÄLSKADE HUND ÄR BLIND!! ='(


eea. älskar sin hund JÄTTE MYCKET!

RSS 2.0