Finns det ett liv efter döden?

Även om jag skulle vilja skada mej själv så vågar jag inte det.
Ibland känns det som att det skulle bli bättre då.

Eller att det skulle vara mycket bättre om jag inte ens hade varit kvar på jorden.


Jag vill vara så glad så att jag skrattar så mycket så att jag får ont i magen.
Jag kanske ska sluta äta?
Nä, ingenting blir bättre av det, svarare sämre.

När jag frågade honom idag om vad han gjorde igår sa han allt utom det jag visste. Att han drog till Skövde i går. Han blev skit arg på mej när jag frågade varför han inte nämde det. Han bad mej dra åt helvete(är redan i helvetet, så det är lite svårt att flytta mej dit) och som han alltid annars säger: ''är du min mamma eller?''

Har inte jag någon rätt alls att få veta?!?! Hur kan han säga så!

Vill dö. Och bli fri.



eea.
(jag ska med till Eskilstuna och bli så jävla full så att jag inte minns vad jag heter, helst åka till sjukhus och magpumpas)

Hysteriskt osynlig

Helt jävla otroligt att jag inte kan hitta en annan kille. En kille som tycker om mej som jag är och i så fall skiter i vad folk (Jimmy) tycker.
Jag får inte följa med Linus när han är med Jimmy, det är bara Jimmy som har problem med att jag finns men helvete heller att jag får följa med. Okej, någon gång kanske det är anorlunda och jag väljer att vara hemma pga honom. MEN FAN INTE VARJE GÅNG!!
Linus och de kom åkandes utanför huset precis och jag hör ju fan att de kommer, ringer honom och han svarar inte. Springer i stort sätt ut för att se om de stannat.
Har de stannat??!! SJÄLVKLART!. Men han svarar inte när jag ringer! Så jag går ut till dem. Jimmy blänger och Linus hejar. Frågade snällt varför han inte svarade och han svar är som alltid att han inte hört telefonen. IN MY ASS ATT HAN INTE HAR HÖRT DEN!!! Fick inte heller följa med utan fick svaret att jag fick följa med en annan gång. VADÅ EN ANNAN GÅNG!! Det händer fan inte.!


Orkar inte bry mej men ändå mår jag så jävla dåligt och tårarna är sjukt nära. Varför tycker ingen om mej!

eea.

En annan plats för mej.

Ibland vill jag bara springa så jävla långt och bara hoppa av jorden.
Det finns en bättre plats för mej någon annanstans där folk tycker om mej och där jag känner mej underbart snygg.
Inte sant?

Detta var ett utav det värsta man kan göra om man vill stärka sitt självförtroende. Bada tillsammans med en idiot som inte bryr sej. Enda han vill är att ha sex. Fatta att jag inte vill!. Allt känns bara för fel.
Jag vill börja om från början och bygga upp mej tillsammans med honom, men han bara trycker på och säger att det är fel på mej som inte vill ha sex med honom hela tiden.

Sen vräker han ur sej värsta kommentaren ever.... TRODDE FAN ATT HAN VILLE HJÄLPA MEJ!!!!!!!! Det blev inte ett dubb bättre när han säger att han ska bada med någon annan.

HON säger (00:20):
jag troddde att du ville ha sex:(
HAN säger (00:21):
jo det ville ja, men man blir ju inte direkt tänd när du inte vill, då kan ja lika väl gå till någon annan.


Finns ingenting i världen som kan få mej på bra humör just nu. Kan man inte bara dränka sej själv och komma till en underbar plats där folk accepterar en som man är...!!!

Nytt år!

Mja, jag vet inte vad jag tycker om det nya året än så länge.
Men det var varit väldigt trevlgit att vara med Sara nu i två dagar.

Det känns ibland inte som om vi är tillsammans längre, Vi träffas allt mer sällan. Men mest känns det som att han jobbar/lever på annat ställe och jag får ta stälningarna här i Borås. SKIT!

Men det är så han vill ha det. Han har stängt av telefonen nu också så jag får inte tag på honom längre. SKIT det också. =(

Egentligen vet jag innerst inne att det inte är någonting mellan oss längre. Men jag vill inte lämna honom, tycker alldeles för mycket om honom. Alldeles för dyrbar att låta gå. Hoppas att han kommer tillbaka till mej snart. Börjar sakna honom ='(


eea.

RSS 2.0