2009-07-27 - Göteborg

Bara så ni MARKBOR VET! Så har jag kvar mitt jobb och jag har kvar mitt körkort. Allt ni har hört stämmer som vanligt inte.
Matilda...!



Erik(c) kom och hämtade mej vid halv tre tiden. Åkte mot mamma och jag vet inte ens vad vi gjorde där.
Sen åkte vi till Göteborg på en liten tripp och vi var på MDS alldeles för länge.
Pappa ringde upp efter ett jävla tjat från min sida och jag fick nr till DLS. Jag och Erik(c) har då planerat att åka dit i morron, om det är ok. Ringde tyvärr försent för att hinna prata med dem idag.
Köpte lampor till bilen idag också och jag lyckades självklart förstöra någonting också. Lyckades göra så att säkringen gick, och jag kom fan på det själv. Erik(c) sa att det inte var den, blev himla nöjd när jag löste det själv.
Kanske kan min otur vända.

Här står pärlan, kommer antagligen stå här till Vallåkra.

Satt hemma en stund med mamma och gick igenom alla jävla grejer som helt plötsligt har bebott sej i mitt rum .Vi skrev dessutom allt det där som vi skulle skriva till Länstyrelsen.
Mamma skickar med en lapp me.
Åker som sagt till Göteborg i morron också och då vill jag självklart att alla papper ska vara klara att skicka in. De ska ju vara dem tillhanda på onsdag.

Jag och Adina har haft det hur bra som helst på Skandia våra 4 nätter tillsammans. Saknar verkligen att vara med både henne och Frida. Vi snackade om kaniner i 2 timmar i natt. Sen på vägen hem beklagade vi oss över allt som var jobbigt med att vara just ADINA och LINNEA. Vi pratade om pappa och om Pava... Blev lite mycket känslor och jag somnade inte förr än vid 7 i morses.

Hoppas verkligen att både Adina och Frida följer med mej till Vallåkra.

eea.
- Problem är till för att lösas.

2009-07-22 - Onsdag är det idag va?

Tjoho!
Helgen har varit skit kul. Trots att vi blev jävligt äckliga av att sova i bilen under w&w i Varberg!
Och trots att J nästan förstörde min lördag. Det var länge sedan jag var så jävla förbannad.

Mobilen blev stulen i fredags också. Så jävla typiskt. Skulle haft byxor på mej så att jag kunde ha dem i någon form av ficka.
Jag och Adina åkte till El-giganten efter att vi varit på Telia och hämtat ut ett nytt sim-kort. Köpte en likadan telefon och FÖRSÄKRADE DEN! Har en förmåga att på något sätt byta telefon ofrivilligt en gång i månaden. Lite dyr utgift!
Träffade jävligt trevliga typer nere vid fästningen som vi förfestade med innan vi drog ut på nya äventyr. Vi hade skit kul. Men när folk säger att de vill dumpa sin tjej för att försöka med mej tycker jag att det går får långt. Hade han varit snygg så kanske. Men inte annars. Han hade visserligen en Audi TT och hade åldern inne. Men nä, jag kan inte veta vad jag vill om några veckor. Adina hittade sin A och var nöjd med det efter den kvällen.

Att kortet är borta gör inte så mycket längre. Fick alla papper i dag. Ska ta med dem till Skandia i morron och se vad som händer. Är inte jätte erfaren av detta.

Erik har fan varit me på jobbet idag. Fick hjälp att stänga kaféet. Det gick fort. Åkte till kyrkan sen och mamma visade stålt upp alla nya förändringar. Ser fram emot svarta pumps, skjorta och slips till julborden i jul. Hoppas att jag och Sara kan springa där med tallrikarna.

Nu är jag mest trött och vill sova. Har tyvärr inga rena lakan så det blir inte skit trevligt att sova själv idag heller. Glömde helt av att tvätta när jag var i kaféet idag! TYPISKT!

Väntar på att mina cornersplitters ska komma så jag kan lacka dem och stätta fast dem på bilen. Kommer bli ur snyggt!!
Hjälpa mej med ljudet innan Vallåkra någon?

Såhär kommer den se ut med splitters, inte min bil

.

eea.
- Tänker på honom, tur att jag fick tillbaka hans nr efter mobilförlusten i fredags.


2009-07-13 - Utvärdering Hultsfredsfestivalen -09



Tisdag
Vaknar med världens jävla huvudvärk och har kramper i magen, jag som skulle åka till Göteborg tidigt som svin och sen till systemet.
Sms:ar till Sara och säger att jag mår dåligt. Hon erbjuder sej att åka till systemet så jag kan ligga kvar i sängen en stund till.  Det känns som att jag ska spy när jag reser mej ur säng. Typiskt mej att hoppa över maten och må svin illa en vecka senare. Jag, till pucko, har såklart glömt att äta när jag har jobbar i kaféet.
Sara ringer mej sen vid 10,45 och undrar om jag har gått upp - det har jag inte. Hon får upp mej och säger hela tiden: ''du ska inte följa med om du inte är pepp eller om du mår dåligt'' - FAN, va förbannad jag blev. Klart jag ska med. Jag vill pröva på något jag inte gjort förut.
Allt löser sej och Markus köper mitt och Tobies alla flak cider/öl.
När klockan är 12,30 sitter vi alla i mitt vardagsrum och boka och skriver ut biljetterna. Jag, Sara och Markus biljetter.

Resan ner går skit bra och vill peppar i bilen. När vi åkte från Borås så strålade solen och ju närmare Hultsfred vi kom så regnade det och var mulet.
Men väl nere i Hultsfred lyser solen mellan alla de svarta molnen och alla peppar. Fick världens bästa parkering typ. Slapp gå de där 5 km som det faktiskt var till den parkering avsätt för festivalare.
Med packning och glada miner gick vi mot ingången.
Kön var lång och självklart började det regna, och inte lite heller.
Mitt humör blev bara argare och argare. Sa till Sara att jag verkligen MÅSTE äta.

När Jim och Markus kom sen blev det bättre, aggerade chef när de skulle resa tält. Det var kul.
Sara försvann och jag var fortfarande AS hungrig. Följde med Jim och Markus för att hämta deras alkohol och sen fick jag äntligen mat.
   - Drack min första cider kl 23,00. Sara kom tillbaka vid 22,45.



Onsdag.
Solen lös. Det hade varit skit skönt att sova. Vi gick till Ica för att handla frukost, såklart var jag hungrig. När vi hade gjort oss i ordning och kommit till Ica var fan kön in i affären typ 60 meter lång. Men det gick fort att komma in och vi fick vår frukost. Satte oss utanför Ica och åt, gott som fan!
Det gick typ hela dagen i campet, och såklart kommer Tobbes pikar om att jag inte borde vara här. Redan då ville jag åka hem och kände att ingen vill ha mej där.
Drack inte så otroligt mycket och vil kollade tillsammans med Sofia på Kings of Leon. Är man, som jag var då, besrusad är all musik bra och jag vill ju självklart stå i pupliken och skrika lika mycket som alla andra. Men mina otroligt opeppade kompsar SITTER PÅ EN JÄVLA FILT hela konserten och kollar. Jaja, tänkte jag, det är väl såhär det ska vara. (Tanke: i morron åker jag hem)
Varför ska allt bara vara jobbigt och tråkigt? Varför tycker hon inte om mej och varför kan inte jag  vara där med dem?. Jag hatar att vara det där tredje hjulet när hon är med. Jag skyller inte på dej Sara, för det är inte ditt fel. Det är hon som gör allt hela tiden. Jag har aldrig träffat en sådan person som jag inte kan prata med. Hade jag bara haft med mej typ Adina eller Frida så hade allt varit helt annorlunda.
Valde därefter att vara med mej själv och ha kul med mej själv. Hitta egna typer att prata med och skratta med.
Gick också ner med Markus till vattnet den kvällen.

Torsdag.
Jag bestämde mej på morronen att jag skulle åka hem dagen efter. Orkade inte mer. Vill inte att folk ska få en negativ uppfattning om mej bara för att jag inte passar in i omgivningen. Jag har haft jätte kul hittlis även om det kanske inte låter så på min berättelse. Frida kommer på fredag.
Åt frukost med Sara, hade så otroligt ont i ryggen men va fan, det är FESTIVAL!
Fick ytterlgare en pik av Tobbe (självklart inte illa menat) men jag kan inte låta bli att ta åt mej. Sluta säg till mej vad jag tycker, jag tycker inte förr än jag har upplevt skiten! bara log och gick därifrån. Klockan var då kanske 18,00. Tänkte fan festa för mej själv och bli jätte full och ha skit kul med mej själv. Ska gå på massa konserter och skrika tills rösten sviker.
Blev full med, redan ner på vägen till campet igen hade jag fått i mej 4 cider och jag var på topp.
Det slutade med att jag deckade i Tobbes tält. KUL!. haha, kanske inte så. Men jag kan inte börja dricka förtidigt på dagen.
det värsta var inte över, När klockan var ca 4 hörde jag hur Sara kom gåendes och hörde att hon skulle gå å lägga sej, Ringde henne utan svar, skickade sms utan svar. Sen hör jag hur hon ska ta med sej SOFIA och sova i bilen. jaha, men jag då? Skriker på henne kanske 5-6 ggr innan hon fattar att det är jag som skriker. Fan va lessen jag var då. Vet att ingenting av det hon gjorde var med elak mening, men det sätter sina spår från tidigare liv.
Hon tyckte att jag skulle sova i tältet med Tobbe, men jag sa helt klart ''NEJ'', tänker inte sova bredvid honom.
Sofia sa bara: ''var ska jag sova då?'' ignorerade frågan och packade ihop mej redo att följa med till bilen. Och så blev också fallet.

Fredag.
Det regnade på morronen. Jag var verkligen bakis och jävligt sugen på att åka hem.

Frida och Ludvig kom vid 4-5 tiden och hämtade mej.
Ångrar ingenting jag har gjort och tycker att det har varit en skit kul upplevelse. Tre dagar räckte gått och väl för mej.
Jag kommer aldirg mer åka på festival, anledningar:
- Det luktar illa
- Det är bara fjortisar och småbarn där (-91 - 98)
- Jag kan inte duscha
- Man ska dricka hur mycker som helst
- Det regnade
- Trångt
- Alldeles för dyrt

Jag är glad att jag följde med för att:
- Nu vet jag hur det är på festival
- Fick vara med mina vänner
- Lärde känna nytt folk
- Ser vad mina vänner tycker om
- Roliga stunder i solen
- Kan vara med i konversationerna ang detta i framtiden

eea.

2009-07-11 - besök hos mamma

Var en sväng hos mamma idag, Jag fick hjälpa till med maten i restaurangen idag. Typiskt att man alltid hamnar där.

Hugin blev jätte glad när jag kom hem. Låg och fin bil såklart. Pappa tyckte såklart att den var för låg. Men det är ju alla dessa pappor.

Hämtade ut min stereo som jag har väntat på i två månader nu, ÄNTLIGEN FICK JAG DEN! Trodde inte på det faktiskt. Pappa tjõtade massa om hur vi skulle göra med bilen. Hade hoppats på att han kunde hjälpa mej med det idag. VI bokade en tid tillsammans nästa söndag. Efter att han kom hem från skottland. Då ska vi koppla in den, sen när min ekonomi är bra ska vi till DLS och köpa massa bra ljud till bilen.

Nu ska jag sova. Ska jobba i morron också.


eea.
- Varför tänker jag på honom hela tiden!
(Info om Hultsfred kommer)

2009-07-07 - äntligen är det gjort!

Fick äntligen sänkt bilen igår, hur nöjd som helst.

Har tyvärr inga bilder. Dumt av mej som inte ens tog några bilder.

Tack Victor och Johan för hjälpen!


Nu ska vi åka till Hultsfred och jag har redan ångrat mej.



eea.

2009-07-04 - lördag och vi gör ingenting!

Fy fan va vi inte gör någonting idag.
Tror att det har blivit för mycket festande tidigare i veckan...

Men jag är ändå lite på att dra ut ändä. Vi ska till någon uteservering och sitta och tjöta om det är några som är på.
Hoppas verkligen att Andin hjälper mej i morron. Vill verkligen få sängt bilen. Hade varit svin bra att få det gjort inna Hultsfred.

Idag har jag inte gjort någonting heller, jag har varit skit seg hela dagen. Linus kom ju förbi i natt. Vi har och köpte lite kläder till honom idag. På Carlings och Sara jobbade. Sen gjorde jag och Sara ett försök att ta hål i mina öron utan att lyckas. Ska pröva i morron igen.
Åkte till Storsjön i Viskafors och grillade lite, mysigt som fan och hade lätt kunnat vara kvar länge. Nu sitter jag här och gör ingenting.

Jag vill nog gå ut ändå =S


eea.

2009-07-03 - Veckans jobb är nu slut.

Jag och Sandra slåss om jobbet


Nu har jag äntligen jobbat klart denna veckan. Nu är det bara måndag kvar och sen är jag fan ledig tills på söndag.

Jag ska ju faktiskt med till Hultsfred. Frida har lovat att hon ska hämta mej om jag inte tycker att det är kul.

Gårdagen blev, som vanligt när man dricker för mycket, helt fel. Fick fan med mej fel personer hem.. hAha!
Bakfull och trött som in i helvete åkte vi fan från Borås kl 9,15. Jag hade inte riktigt hunnit nyktra till när vi var hemma, hade jag blivit stoppad av polisen hade hela sommaren och nästa år varit helt jävla förstört.
Blev ju helt seeg sen när jag väl började.
La mej i bakrummet och sov en liten stund. Det var ändå inget folk de två första timmarna. Sen så självklart så var det bara matgäster. Så det var till att ta på sej ett leende och göra sitt jobb.

Nu är jag faktiskt jätte sen till Peter och Tims fest. Orkar egentligen inte. Men jag kan inte sätta hemma helt jävla själv en fredag.

Jag vill sänka min bil! Finns det någon som kan hjälpa mej!

eea.

2009-07-02 - Harrys

Det är Torsdag i Borås!
Jobbar i morron, men jag och Frida ska till Harrys ändå.

Varning! Nu kommer snyggaste tjejerna i stan!


Varit jävligt segt att jobba idag, mamma ringde och sa att jag fick sluta tidigare, så jag fick två timmar tidigare. Vi var i Rydboholm och tittade på ett hus tillsammans - jag, mamma och Frida - Det var inte någonting som Frida fasnade för direkt och inte mamma heller. Det var alldeles för mycket att renovera.
Sen åkte vi till Borås, tänkte ta hål i mina öron, men det stället vi skulle åka till hade stängt. Det får bli en annan dag.
Adina var på akuten så mamma åkte dit.
Nu väntar vi på killarna, sen är det röj på Harrys hela natten!




eea.
- Välkommen hem!

2009-06-30 - en ovanlig söndag



Shit!
Det var verkligen inte min dag i söndags.

Vaknade upp i Josef säng. Mindes inte ens hur jag kom dit. Det var en jävligt full lördag. Jag tänkte att så länge jag ligger stilla och inte rör mej så mår jag inte dåligt. Var trots allt jävligt glad.

Tobbe kom sen när klockan hade blivit typ 12. Han hade varit på bortamatch hette det. Vi bara log när han kom in i rummet.

Skit som fan så ringde ju såklart Skandia (Johan) och bad så mycket om ursäkt att han hade sagt fel tid till mej dagen innan. Skulle visst börja jobba kl 13,15. Vilket jag redan då visste var en omöjlighet. Men men lite *blink flört blink* så var fortfarande gårdagens starttid aktuell (15,00).
Mat stod nästa på shemat och efter jävligt mycket strul och annat som kom i vägen så var vi inte på Maxi innan 14,10. Vilket såklart ledde till jävligt mycket försening. Tobbe körde min bil hem och jag låste inte upp min yttterdörr förr än 14,35.

Jag bad en bön att alla fartgupp försvann och körde alldeles för snabbt över ett, såklart förvånad över att det fortfarande var kvar, varför är Gud aldirg på min sidan...! Det small till och jag trodde att jag hade fått pungtering.
Lycklig och glad över att Gud i alla fall inte hade låtit min bil gå sönder över guppet, så drog jag i väg i en jävla fart mot Göteborg.
Bilen la av en km innan Kinna/Skeneavfarten, klappade massa på bilen och sa att allt kommer att gå bra bara vi kommer av motorvägen. Lätt sagt och lätt gjort. Vi rullade på vilja av motorvägen. Kom på efter fem minuter att i bilen finns faktiskt bensin kvar sedan den senaste gången jag fått bensinstopp. Lyckan spred sej i kroppen igen och trodde fortfarande att Gud var på min sida idag.
Bilen började hosta efter bensin bara en mil senare igen. Den dog också tre ggr. Varningsblinkers på och bilen fick inte kraft förr än jag var nere i 50 km/h. Klappade på bilen igen och så lyckades vi ta oss till Mölnlycke och Shell där.
Tänkte att nu helvete ska jag ge bilen så mycket mat att den aldirg mer någonsin kommer att stanna igen. Tankade fullt. I en 70 literstank fick jag i 69,59 L. Ca 970 kr fattigare och ett jävla leende på läpparna efter att jag fått låna telefonen på Shell så sjöng vi vidare in mot Göteborg och Skandia bevakning.

Såklart var ju inte Gud på min sida, för det läcker nämligen bensin från bilen nu och helt plötsligt faller alla bitar på plats. Gud finns inte och min otur med bilar har fortfarande inte vänt.

eea.
- varför har han slutat höra av sej, varför svarar han inte när jag ringer? =(


RSS 2.0