Ledig i morron.

Nästan gråtfärdig, vet fan inte varför.

Sitter här vid datorn, tillsammans med Pringels och en flaska Xide Strawberry Desire. Kan ingenting mer än att stirra på den fulla flaskan och de äckliga chipsen. De är motbjudande. Har redan tryckt i mej tillräckligt. MÄTT, på bara chips. Helvete va jag svälter mej själv. Jag är alldeles för lat för att en öppna kylskåpet och ta ut osten för att lägga på en macka.

Ögonen trillar ihop, vet fan varför !!

Gnugg, hela ansiktet fullt med svart mascara, fan, det var det också, måste ha en ny. Slutar hoppas på att Herr Sköld ska köpa någon till mej. Tror ändå inte att det kommer en ny i brevlådan från honom.
Fan va länge sedan det var man fick ett kärleksbrev... Det vill jag ha ett. =) Om jag frågar någon så kanske jag får =)

Lygnevi idag.
Orka lygnevi. Orka någonting överhuvudtaget. Helst vill jag ligga i Linus säng och titta på honom när han spelar meningslösa spel på datorn. Kanske dricka min Xide också. Jag vet att det är det enda som kommer att roa honom de kommande tre veckorna, MINST.
Det är inte så farligt, jag vet någon som aldrig sliter sej från datorn, sådana människor vill man INTE vara tillsammans med =P.

Nä, om man skulle ta och vila en lite sväng och duscha sedan för att hitta på någonting en lördagkväll, ja, för kväll kommer det att vara när jag vaknar efter någon timmes sömn.
JIPPI JAG ÄR LEDIG I MORRON!!!!

image3

Älskar faktiskt Linus.
eea.

Va fan är det för dag idag ?

Nu är jag helt slut och helt jätte klar för att sova gott i sängen. Hittade en bil på blocket.se som jag ville ha, självklart kan jag inte få den. Pappa sa bara ''jaha'' och så var det ingenting mer med det. När får jag köpa bil då? =(

Vaknade bredvid Linus i morse, tycker så mycket om honom. Blev på sådant bra humör då. Vet inte hur det kommer sej, men på något sätt får han mej att leva. De första timmarna på jobbet sken jag som en sol och tyckte att det var jätte kul, sedan fram emot tre tiden försvann allt. Då ville jag bara hem och sova, göra någonting kul.

Det var länge sedan jag var sådär överlycklig så att det gör ont i käkarna när man skrattar så mycket. Saknar det. Linus som till mesta dels trodde att det var det jag hade rökt som gjorde att jag skrattade så mycket häromdagen med Daniel, men jag vet att så var det inte, visserligen påverkade det mej, men det var inte allt.

Jag vill vara lycklig och känna mej vacker igen =(. Det känns så tomt på något sätt, självförtroendet finns inte där som det alltid var förr... Vart har allt tagit vägen. Jag vill inte bli vuxen, VILL INTE. Det som alltid har varit så tryggt, nu står helt plötsligt allt på spel, hela livet kan rasa för bara en sak. Det är alldeles för mycket ansvar, jag är inte redo för det. Jag vill inte flytta hemifrån. Visst vill jag slippa mamma som tycker att jag är elak och dum ibland men det betyder inte att jag helt vill försvinna härifrån.

Linus, Linus, min älskade Linus.
Vad ska jag göra med honom ?! Vad vill jag egentligen med honom ? Vill jag ens någonting med honom... Jag vet inte. Jag vill veta och jag vill verkligen att det som jag än gång trodde på forftatande kommer att vara. Men jag vet inte. Ingenting känns längre rätt när jag inte vet var jag har honom. Jag kan inte lita på honom.
Älskar jag honom ?! Vet inte om jag gör det längre heller...
Det jag vet är i alla fall det jag vet. Jag tycker om honom så jävla mycket och vill ha mer av honom än vad jag redan får. Dygnen räcker inte till för det jag vill göra med honom varje gång jag får vara med. Det är säkert den anledingen jag har för att jag inte kan tröttna på att vara med honom.
Vet att han tröttnar på mej.
Jag vill ha tillbaka den där kärleken som var förr. Självklart vet jag att det aldirg mer kommer att vara så.
Allt rinner fan ut i sanden... HELVETE !!!


Hjälp mej.




GODNATT
eea

Onsdag, det regnar...

Klockan ringde 10.00. Ville inte röra mej efter den, men för att inte väcka reserande sovande familjemedlemar stängde jag av den. Va förvånad jag blev när den var så låångt bort =s.

Satt ett bra tag med kort som jag ska skicka till de som var här på stundenten. Men det blev bra tillslut, tycker jag allt. =).
Tänkte på det innan jag somnade, fan va jag kommer att sakna skolan egentligen, så mycket som jag går miste om. Lärare, kompisar, kunskap. Det är trots allt en underbar skola att gå på. Sen tänkte jag, men va fan, vill jag plugga så kan jag göra det hela livet om jag vill, det är ingenting att hänga läpp för!

Det är ju nu allt roliga börjar ! Det finns fler än 1 500 personer att vara vänn med. Det är inte bara i skolan man skaffar sej dem ! =D
Fast det är klart, bara för det vill jag naturligtvis ha kvar alla mina kompisar från skolan.


Snart ska jag åka och hämta Linus <3 så ska vi åka till Ullared, mamma ska ha grejer där och så kanske man hittar en och en annan onödig pryl till sej själv eller någon annan. Det är någonting man kan fördriva en ledig dag.


Snart är det Wheels and Wings också !! Fan va jag längtar, det ska bli så kul. Är ledig hela helgen så det är bara drickan som saknas nu =D.

Amanda är tillbaka från Bulgarien nu också, hörde att hon hade haft det bra. GRATTIS föresten !!! Kommer till dej på lördag.

Trevligt fortsättning på denna regniga onsdag

image2

eea
  - What goes around comes around.


Helvete...



Jag vill verkligen kunna lita på honom. Jag har börjat bygga upp en liten ramp som gör att jag nästa kan det, men igår föll hela rampen och det kommer ta en bra tag innan jag kommer ha råd att bygga upp den igen.
Han ljög för mej... Han LJÖG för mej... Hur kunde han?! Han vet inte ens själv, men innerst inne vet jag att han vet varför.
Det är faaan!!
Låg och tänkte på det jättelänge igår innan jag kunde somna. Han som själv har sagt att han alltid svarar när jag ringer, men FAN HELLER!! Inte ens det gjorde han när han ljög för mej. Det känns verkligen. Jag kan inte ha ett förhållande med massa lögner. Hur ska jag nu veta att han talar sanning nästa gång? Kommer jag inte. Inte en chans. INTE EN CHANS. Känner mej helt tom inuti. Min magsäck är typ borta. Allt är borta. Bara sorg.
VARFÖR?!

image1

Som vanligt ligger jag och vrider mej hela natten för att jag vet at t klockan kommer att ringa åtta timmar senare, jag kan och vill inte försova mej. Det betyder att jag inte sover speciellt mycket. Orkar inte och vill inte heller. Jobba alltså, visst, det är as bra arbetskamrater och trevligt miljö och allt det där. Men NÄÄ.
Mamma kanske ska köra mej till jobbet idag. Det är bra, så slipper jag själv. Det är inte speciellt kul att köra själv. Köra överhuvudtaget har tappat sin mening.
Fan va jag är negativ. Förstår Kristel som fick utbrott på mej. Hade jag också fått.

Sen är det här med pappa. Pappa. Han, just han. Som jag måste prata med enligt mamma. Vill inte, orkar inte, kan inte. Han är överallt och ingenstans.

mamma. mamma. min underbara mamma.



RSS 2.0