Självmord

image13


Självmord är nog någonting som dyker upp hos alla. I alla fall tror jag det.
Sökte på självmord på google.se. Tycker inte att det ordet kan tas på allvar ibland. Själv tänker jag på det kanska ofta. Vet egentligen inte varför det dyker upp. Men jag har lixom tappat glöden. Saknaden efter någon eller något är alldeles för stort för att jag ska orkar lyfta mej själv.
Behöver någon som hjälper mej. Behöver någon att prata med som fattar och lyssnar. Alldeles för svårt idag. Har egenligen ingen som är mej så nära så att jag kan det.
Hungrig
Jag går helst för mej själv och drömmer mej bort. Gör mej glad inom mej genom att tänka på någonting som gör mej glad och varm. I bland är det alldeles fel. Ibland är det alldeles för mycket Linus. Ger honom mer än vad jag borde. Ger mer än vad jag får ut lixom. Blir så jävla debbig och grå inom mej när han på något sätt inte visar den uppskattningen som jag förväntade mej. Jävligt bra exempel idag. Det tog mej över en timme för att få in pengarna på hans konto. Bara för att han bad om det. Helvete vad ja inte ska vara honom så jävla mycket till lags. VARFÖR VILL JAG DET!? Jag vill för mycket som han inte vill.

Nu har jag i alla fall städat lägenheten efter mej den här veckan. Förra blev det ju ett sådant jävla gnaggande från honom att jag inte gjorde någonting.
Saknar honom.
Saknar att vara glad och skratta tills jag gråter.
Saknar min familj så in i helvete!
Saknar min hund och min katt.
Känner mej så jävla utkastad från mossen nu. Ingenting känns längre att det tillhör mej. Förstår pappa, hur han känner. Helvete vad jag hade gråtit om jag var honom.

Känner alldeles för ofta att jag inte orkar. Har ingenting som gör mej så jävla glad. Det finns lixom ingenting som är så jävla roligt. Känner för att jobba för en resebyrå och vara borta hela sommaren och inte träffa en jävul.
Vill dra mej loss. Vill inte känna mej så bunden och fast. Vill inte känna mej så gammal.
Fan, va gammal jag är...
Fortfarande hungrig.

Positivt:
- Fick kameran igår. Det var faktiskt ganska kul. Nu får det bara hända något så jag kan använda kameran.
Hoppas att jag får jobbet på landvetter.
- Fick besked om att jag får fast anställning på Transom den första april. På tisdag nästa vecka.
- Jobbat över idag och fått extra pengar.
- Har minimerat mina utgifter denna veckan.
- Bilen startade när jag åkte hemifrån i morse.
- Hittade Nordea utan att leta.
- Träffat glada människor idag.
- Städade mej varm
Men bäst av allt idag var nog samtalet med mamma =D Ingenting slår ett samtal med mamma =D Älskar min mamma mer än någon eller något på jorden.

Mina favoriter:
1. Familjen
2. Hunden
3. Linus
4. Vännerna
5. Katten

nu måste jag sova.

eea.

HUND

SAKNAR MIN HUND NÅGOT IN I HELVETEEE!!!!!!!!!!!!!!!

eea.

Så ensamt

image39

Sitter i lägenheten
. Inte själv. Men det känns ibland som att jag är ensam. varför kan ingenting vara som det var förr. Jag vill inte vara vuxen, jag vill vara liten igen. Det känns som att livet snart är slut.
Jävla helvetes jävla ... år!!
Kan det inte bara ta slut. NU! Helst

Linus e här, vi har varit osams typ hela dagen. Alltså efter att jag kom men från fotbollstuneringen som vi förövrigt jätteförlorade. Jobbigt. Det känns faktiskt jobbigt att det inte finns någonstans som man ska springa undan när man vill vara för sej själv. Hemma kan man gå ut eller stänga dörren till sitt (föredetta) rum. OM inte det funkar kan man sticka ut och gömma sej i mörkret. Här finns inte den möjligeheten.
Jag vet att han vill trösta och han är alltid välkommen till att göra det, men i bland vill man först gråta ut och prata med sej själv. Sen vill man bara att han ska finnas där och bara krama på.

Vill inte jobba i morron, orkar inte. Inte nu när Linus är här. Då vill jag så klart vara med honom så mycket som möjligt. Går ju tyvärr inte. Inte nu, Inte innan jag går över till fast anställning. Vill inte förlora jobbet nu. Hade varit lite väl DUMT att riskera.

Bara så att du vet så vann fel låt melodifestivalen. Frida feat. Headline skulle vunnit. Den låten blir man glad av att höra när man e lessen =)



eea.

image41

image36


Jag och mamma köpte soffa på IKEA i går. VI hade kul =)
Först var jag på anställningsintervju för LIDL i Majorna. Det gick faktiskt jätte bra. Över min förväntan. De hade gätt mej kontrakt på en gång om jag inte hade haft ett annat jobb. Men tänk. Hur många är det som bara jobbar på ett ställe i min ålder om tjänster bara ligger på 50%? Det är inte så många.

Sen åkte vi till IKEA. På vägen it var nog roligast. Roliga bilister gör så att man bli glad. Fem killar i en röd 740. HAHA!! Eller hur mamma ?!?!! :D Det blev en del omkörningar.


Fick hjälp av Frida och pappa att bära in den i lägenheten, sen så fikade vi på golvet. Mamma och pappa fick slåss om muggen, för det fanns ju bara en. =D

PÅ fredag kommer äntligen Linus om inget oväntat händer. Ledig idag en går de andra två dagarna fort.
KOM PÅ LÖRDAG !!! INFLYTTNINGSFEST!!


image37

image38


eea.

RSS 2.0