2009-07-17 - Klockan 00,08 i natt

Skrivet 06,00 den 17 juli 2009

"Hade jag varit troende hade jag helt klart tappat tron för Gud i natt.

Blev invinkad och som vanligt när det händer så fattar jag inte att det är mej de vill prata med. Sen fattar jag inte heller vart han/hon vill ha mej. En dam i 45 års åldern kom fram, det första jag sa innan hon han öppna munnen var:

- Jag är påväg på larm, därför körde jag fort. Hon ville se mitt körtkort och jag förklarade att det låg bak i bilen. Fick lämna bilen och hon tog kortet.
- Jag lånar det i pant så kan då åka på larmet och sedan komma tillbaka, sa hon och log.
Hon var snäll och jätte trevlig. En människa svår att ogilla. Självklart var det barn från Gothia Cup som dragit larmet. Åkte tillbaka långsamt, tänkte att jag skulle säga att det var bra att jag fick åka för jag fick spika och hålla på till henne. Hade hela talet inom mej och jag visste precis vad jag skulle säga. Glad över att jag var så duktig och att jag lätt skulle klara detta. Sen började jag tänka på hur fort det hade kunnat gå. 70? 80? 90?... Hann aldrig kolla på hastighetsmätaren. Kollar inte så ofta på den när man kör fort.

Kom tillbaka och poliserna hade stoppat ytterligare en förare. Han såg inte så glad ut och pratade kanske argt till den manliga polisen. Kom fram till den kvinliga polisen, jag log, jag var glad. Kände att ingenting kunde gå fel och jag var på skit bra humör. Satte mej tillsammans med henne inne i skåpbilen. Jag konstaterade att det var en liten mysig buss.
-Det här gick ju inte så bra, började hon
- Nähä, sa jag, helt oförstådd
- Du har blivit av med körkortet.
- Oj! svarade jag. Det var ju inte så bra.
- Du körde i 89 km/h, det är 50 här.
- Haha!

 Hade redan börjat tänka ut hur jag skulle lösa detta. Kan ju inte vara utan körkort. Måste ju köra bil. Jag hade löst det innan jag lämnade skåpbilen. Jag var fortfarande glad. Småpratade med henne lite och hon började fylla i en massa papper. När det kanske hade gått 5 minuter och vi småpratat, bad jag henne bara dra böter och att jag skulle få behålla körkortet, det var ju trots allt i tjänst och jag körde efter inbrottslarm. Men icke.
- Tyvärr kan jag inte göra det, det är mitt jobb. Hon såg inte så glad ut när hon sa det och hon hade säkert velat avskriva alltihop. Hon sa att jag kunde överklaga. Svarade utan att hinna andas att det vill jag självklart göra.
Hon hade redan förberett lappen. Och fyllde i en överklagan till länstyrelsen. Började småprata om bilar och att jag skulle åka ner till varberg idag sen efter att jag hade sovit. Vi kom fram till att jag gillade bilar och att jag tänkte ställa den om en månad.

 - Du kanske ska söka som polis, ja, alltså, Trafikpolis. Sök till polishögskolan, säger hon med en vänlig min.
VA?! Va fan är detta för konstig människa jag har träffat??!! Så säger man väl fan inte till någon som man precis har dragit körtkortet på?!!.
Svarade att det inte var riktigt min grej och jag fick mina papper och hon behöll körtkortet. Kunde inte sluta le när jag gick tillbaka mot bilen.

FAN EEA DET HÄR VAR JU INTE DET BÄSTA DU HAR GJORT.

Men va fan, gjort är gjort. Du har rätt attt köra bil i 48 timmar till. Du kommer ner till Varberg men inte hem.
Ibland undrar jag om det är ens meningen att jag ska ha bil och körtkort. För det händer hela tiden saker när det gäller bil eller körkort när jag är i närheten, framför allt mej själv.
Varför ska jag som bara gör mitt jobb till det bästa jag kan, för mej själv och företaget. Jag vill göra ett bra jobb och jag vill ha så kort rycktid som möjligt. Varför ska detta straffa mej? Fattar inte att det alltid ska hända mej. Jag ska ringa till länstyrelsen nu klockan 9 och se vad de har att säga.

Detta är inte rätt i mina ögon. Jag ångrar ingenting och jag skäms inte för någonting, jag har kört för fort, betydligt för fort. Han tog mej garanterat med lasern när jag fortfarande gasade och axade. GARANTERAT. Tycker dock att det straffet jag fick var alldeles för hårt på en tjej som bara vill väl, finns ingen som helst uppsåt till elakheter, var inte ens i närheten av en annan bil, så ingen annan kunde jag skadat heller.

Jag är inte lessen, jag är inte arg.

Det finns absolut inga känslor att gny över. Gjort är gjort, det är bara att ta konsikvenserna och säga: SHIT HAPPENS, LIFE GOES ON. Det finns ingenting som kan stoppa mej, det finns ingenting att hänga läpp över eller ens tanken på att ge upp.

Avsluta varje dag och var färdig med den, du har gjort vad du har kunnat. - Ralph Waldo Emesson

eea. - jag är fortfarande JÄTTE glad."

daterat 2009-07-17, idag är det en månad sedan.

2009-08-13 - Körkort

Alla vet redan om det så det är ingen idé att lossas längre.
Jag har inget körkort.


Fick beslutet igår och idag är det överklagat, tack vare mamma. Hon är världens bästa människa och vill alla bara väl.
Nu när man mår så här jävla dåligt så vet man verkligen vems ens riktiga vänner är och vilka som bara finns där.

Tack alla mina underbara vänner och familj.


Nä, nu tänker vi inte mer på det. I morron är det äntligen helgen jag har längtat efter.
Dock blir aldirg någonting som man planerar. Bilen följer inte med ner så jag saknar förarbevis och Adina och Frida ska jobba eller hur det nu var.
Det gör ingenting. Jag ska åka ner med Perra och kommer bara vara i Vallåkra på söndag. Sova? Vet inte. Gör jag nog inte. Vet inte ens hur jag ska komma hem, men det är ett senare problem.
Hade jag fått som jag velat hade jag såklart velat vara i Vallåkra hela tiden och kommer absolut åka dit om det inte blir kul för det är ju där alla mina söta ''kontakter'' kommer att vara.



Geiros:
- Nu är din drömmande sida framme.
Jag:
- Ja, Det är den alltid. Måste ju drömma för annars kan man ju inte låta den gå i uppfyllelse.
Geiros:
- Där sa du någonting som är väldigt sant. Positivt tänkande :D


Åkte med Sara och Myh tillbaka till Tostared för att hämta Tobbe och Josef sen på natten efter att jag läst beslutet . Efter lite tårar och så så hade vi faktiskt jävligt roligt på min matta. Vi började snacka om snoppar, om hur det ska se ut och inte. Sen kom kondomerna fram och Myh och Sara hade jävligt kul åt de där. Ibland är det bra att man fortfarande har kvar dem!

  


eea.
- nu ska jag byta efternamn.

2009-08-02 - Mantorp

Helt jävla otippad helg. Det blev absolut inte vad jag hade tänkt skulle hända i alla fall..

PM frågade om jag ville hänga med till Mantorp, trodde verkligen han skojade med mej först men jag följde med ner. Var väl lite berusad när jag svarade ja. Annars hade jag nog inte sagt någonting.



Sen på kvällen åkte vi till Norrköping på en bilträff, det var hur mycket bilar som helst och skit kul. Jobbigt bara att folk tar en som fjortis bara för att jag är blond. Funderar alvarligt på att ändra det snarast. Brunt kanske?

 


L ringde mej 20 ggr i natt, nej jag skojar inte, det var verkligen så många samtal när jag vaknade. Han gjorde mej verkligen jätte lessen.

Vaknade typ alldeles för sent idag. Tänkte betala mina räkningar... (lite sent). Då visar det sej att internet inte fungerar. Kom väldigt snabbt på att jag hade sagt upp det i under allt sörjande efter L för tre månader sedan. Ringde bredbandsbolaget och frågade om jag kunde få det tillbaka, men det fick jag inte, fick teckna nytt avtal och vänta i 2-4 veckor innan jag får tillbaka bredbandet. Typiskt mej säger man då.
Fick tag på Frida då jag fick låna bredband av E. Hon kom hit med mobiltbredband och hon följde med till T och tittade på när E bytte bromsar.
Sen åkte vi till Hulta och begärde vräkning eftersom att hon som hyr lägenheten inte har betalat hyra på två månader.

Följde med E och dem till McDonalds efter Pizza.

Hoppas verkligen på att få mitt körkort om två veckor, och jag hoppas på att få behålla mitt jobb och att bilen är klar på tisdag.


eea.
- Blir lessen när folk nära mej inte tycker om mej. Det sticker i hjärtat.

RSS 2.0